pátek 21. června 2019

Mašle ze stuhy

Díky zcela jednoduchému praktickému video návodu hravě zjistíte, jak vyrobit ze stuhy mašli, která bude ozdobou zabaleného dárku. Jediné co budete potřebovat, jsou širší stuha a. Jednoduchá mašle z plastové stuhy. Jak vyrobit mašli ze stuhy.


Většina lidí si myslí, že mašle a stuha je totéž. Mašle se dají ze stuhy vyrobit několika způsoby v závislosti na tom, pro jakou příležitost je chcete použít. Mašle vyrobená ze stuhy se dá použít jako vlasový dop. Květiny ze stuhy Волшебные цветы канзаши из ленты 2. Vyrábět vlastnoruční ozdobné mašle se vyplatí, využijete je totiž nejen na dárky v krabici, ale také na různé dárkové balíčky, obálky nebo kytice.


Podívejte se, jak na to! Uvázání mašle ze saténové stuhy Vezmeme konce stuhy, jeden z konců přetočíme a okraje přiložíme přesně na sebe. Takto složené okraje společně pod stejným úhlem zastřihneme.


Na druhé straně učiníme totéž a pevně sevřeme uprostřed. Na straně první smyčky vytvoříme další. Vázání uprostřed musí být dostatečně pevné. Doporučujeme nechat kousek stuhy volný.


Lépe pak mašličku připevníte na stromek či vánoční věnec. Tato mašle je kouzelná tím, že vypadá náročně, a přitom vůbec není. Dokáže ozdobit jakýkoli dárek, stačí jen vybrat správnou šíři stuhy , aby odpovídala velikosti dárku.


Ze stuh se pak dále vytváří mašle , které se skládají z uzlu, dvou motýlovitých smyček a dvou vyčnívajících konců. Vedle stovek stuh, ať už taftových, stuh s potiskem nebo lurexových mašlí, jsme pro Vás připravili na našich specializovaných stánkách návod na artyčovou techniku , ať na vánoční koule, nebo třeba na velikonoční dekoraci. Základem mašle ze stuhy je široká hladká stuha, nejlépe jednobarevná.


K ní si připravte úzkou stuhu pro svázání celé mašle (volitelně ji můžete nahradit třeba tenkým provázkem, ozdobnou nití apod.) a kontrastní, tenčí stuhu. Tady vám žádná omezení klást nebudeme. Povoleny jsou i jemné dekorativní vzory nebo výrazné struktury.


Růžičky ze saténové stužky mohou zkrášlit vaše oblečení, ozdobit dekorativní předměty a posloužit v nejrůznějších kreativních projektech. Svatební stuhy různých velikostí a barev. Stuhy k dekoraci svatebního stolu, na vývazky, mašle nebo slouží k přizdobení různých dekoračních předmětů, stužky na svatební auto. Stuhy , hvězdy, mašle , Papírnictví ROBIL. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Růžičky ze stuhy jsem začala vyrábět už vcelku dávno, tak jsem si říkala, že by byla škoda vám o tom taky nenapsat. To je úplně ten stejný postup vázání,jen šíře stuhy je menší. Na prvním obrázku jsou udělané mašle.


Můžeš je k sobě slepit a pak přilepit na krabičku nebo provlečeš ze zadní strany vrchní mašle (v suku) tenkou stuhu a tu potom zase provlečeš na vrchní straně spodní mašle a zavážeš. Tím se svážou k sobě a pak už jen přilepíš na krabičku. Recenze jsou načítány ze serveru mimibazar. Stuhy a mašle - široká škála druhů, vzorů a barev.


Stuhy atlasové, saténové, taftové, stuhy rypsové, šifonové, stuhy dekorační, dekorační s drátkem, lurexové, s potiskem, vánoční, sametky. Používají se ke zdobení a dekoraci pro různé slavnostní příležitosti svatba, plesy, mašličky do tanečních, na dárky, na vánoční nebo velikonoční dekoraci. Prozkoumejte nástěnku květy ze stuhy uživatele Jitka Křivánková, kterou na Pinterestu sleduje 1lidí. Stuhy jsou vhodným dekoračním doplňkem téměř pro každou příležitost.


Oboustranně lesklé atlasové (saténové) stuhy působí velmi luxusně, netřepí. Dekorační mašle , stuhy a provázky. Filtr zboží TIP: Zobrazte si zboží dle barev, výtvarných technik, složení apod. Základní Techniky Složení Původ zboží Značka Styly Velikosti prstenů Vhodná na veliko. Mašle Zdrhovací mašle , které Vám nabízíme jsou nenáročným a rychlým způsobem jak ozdobit např.


Máte hotovou růži ze stuhy. Takovou růži můžete použít jako brož, dekoraci na kabelku, kterou recyklujete anebo šijete, na klobouk anebo ji využijte při dekorování dortu z ručníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky