čtvrtek 27. června 2019

Falcované krytiny

Kompletní seznam falcovaných střešních krytin z nejrůznějšího druhu plechu počínaje hliníkovým, pocínovaným konče. U každého druhu pak najdete. Katalog střešních krytin a střešních materiálů.


Střešní tašky, šablony, plechové krytiny skládané a falcované, bitumenové šindele. Falcované plechové krytiny jsou tradiční formou střech z plechu. Schlebach je falcovaná strešná krytina slovenského výrobcu Lamina Prešov, vhodná pre strechy s 3° sklonom.

Ideálnym podkladom je celoplošné drevené debnenie. This feature is not available right now. Provádíme výrobu a montáže falcovaných krytiny ze všech dostupnžch materiálů. Strecha z falcovaného plechu patrí medzi najspoľahlivejšie krytiny už po mnoho rokov.


Je možné ju použiť prakticky na každý druh strechy už od nízkych sklonov (3°). Možno ju veľmi ľahko kombinovať a zladiť z celkovou architektúrou objektu. Drážkované ( falcované) krytiny Lindab Seamline a její zjednodušená varianta Lindab SRP Click jsou neobyčejně flexibilní. Důvodem je jejich samotný princip.


KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku!

Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály. Pro titanzinkové falcované krytiny dodáváme lesklé nebo předzvětralé materiály. S vývojem materiálů dosahujeme vyšší životnosti a také lepších.


Falcování je metoda spojování plechů střešní krytiny. Na stranách falcovaného plechového pásu je stojatá drážka vedená od okapové hrany až na. PREFA sněhový hák PP pro falcované tašky a šablony - P. Trubkové zachytávače sněhu, tyčové a sněhové zábrany pro falcované krytiny.


Balné falcované krytiny 3m Balné falcované krytiny 5m Balné falcované krytiny 7m BALNÉ FALCOVANÉ KRYTINY - NEVRATNÉ do palety sa vejde 2x20ks falc. Větrací lišta h řebená če Z 5m Větrací lišta h ř. Ekonomická varianta falcované krytiny. Vďaka svojmu modernému vzhľadu a bezúdržbovej forme si získala obľubu najmä na moderných mest- ských stavbách.


Elegantný vzhľa veľký výber farieb, dlhá životnosť a nulová údržba predurčuje falcované krytiny. V rámci celé ČR zajistíme poradenství, prodej střešních krytin, proškolenou realizační firmu, technické informace. Krytiny -Střechy Potřebujete novou střechu?


Speciální střešní krytiny pro Vaši střechu Speciální krytiny zahrnují celou řadu specifických materiálů odlišujícími se svými vlastnostmi od běžně používaných krytin. V této sekci naleznete krytiny s neomezenou životností či ekologické materiály šetřící přírodu. Strešné krytiny majú vďaka špičkovým povrchovým úpravám Lindab Classic, Premium a Elite vysokú úžitkovú hodnotu a poskytujú tak každej budove výnimočný a komfortný vzhľad.


Povrchové úpravy Lindab zaručujú extrémnu a dlhú životnosť a vynikajúcu farebnú stálosť a charakteristické sú aj vysokou odolnosťou proti poškriabaniu.

SATJAM Rapid je střešní krytina, která svým vzhledem připomíná falcovanou střešní krytinu, tedy krytinu s dvojitou stojatou drážkou. Na strechy s nízkym sklonom, kde nie je možné použiť klasické strešné krytiny , odporúčame falcovanú strešnú krytinu so stojatým falcom 25mm. Pro plechové krytiny falcované dle normy ČSN je určen spád.


Plechové falcované krytiny. Spoje plechových krytin Drážkované krytiny se skládají z krytinových pásů (tzv. šárů), které se připevňují na prkenný podklad o tloušťce min. Satjam je předním výrobcem ocelových střeních krytin.


Ve svém portfóliu má rovněž krytiny , které jsou již prefabrikovány pro tvorbu falcované. U falcované plechové krytiny je to zejména důležité, protože možnost pasivního prostupu par, například přes spáry krytiny , je nulová. Tloušťka větrané mezery je proměnlivá, neměla by však klesnout pod 4cm. Při návrhu větrané mezery se přihlíží ke sklonu střechy a možným rozdílům teplot vně a uvnitř budovy.


U nižších sklonů musí být mezera vyšší. Hliníkové svitky pro falcované kryny jsou vyrobeny ze sliny m anganu a hořčíku s povrchovou úpravou, pro kterou je charakteriscká vysoká odolnost pro křídování, korozi, UV záření, chemickým vlivům a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky