úterý 25. června 2019

Asociace dřevostaveb

ADMD sdružuje prověřené dodavatele dřevostaveb v ČR a poskytuje nezávislé informace v tomto oboru. Asociace dodavatelů montovaných domů je novým majákem ve světě dřevostaveb. Jde zatím o odha oficiální statistické údaje ještě nejsou k dispozici. Den otevřených dřevostaveb , který se bude konat v sobotu 5. Tyto stavební firmy splňují certifikaci zaručující kvalitu stavby.


Počet nově dokončených dřevostaveb v Česku loni meziročně vzrostl o sedm až deset procent. Proto i my víme o všem, co se ve světě dřevostaveb děje. ALFAHAUS je společnost, která se specializuje na výrobu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb , jejichž výstavbu realizuje jako montované domy (dají se takto realizovat rodinné domy, bytové domy, nástavby i komerční stavby).


Asociace Dodavatelů Montovaných Domů (ADMD) se proměnila, aby získala větší energii pro svoje náročné poslání – kultivovat sektor dřevostaveb ve. Všichni členové ADMD vycházejí z poznání, že výrobky, které jsou uváděny na trh, musí dokonale splňovat základní potřeby člověka a lidské společnosti a jsou na ně tudíž. Pomůže vám vybrat vhodného dodavatele vaší dřevostavby a mnoho dalšího. Protože to, co děláme, děláme rádi.


Uděláme studii, zařídíme projekt, postavíme dům. Nízkoenergetický dům je standar pasivní dům není problém. A protože stavíme na míru (a s láskou), jedná se už o slušný počet realizací. V konkurenci 2firem jsme vyhráli titul Firma roku.


Vedle garance certifikované kvality staveb svých členů usilujeme o jistotu a spokojenost zákazníků, kteří staví se členy ADMD. Základním úkolem ADMD je. Dynamický rozvoj dřevostaveb v České republice za posledních deset let s sebou přinesl nejenom jejich kvantitativní a kvalitativní růst, ale také zlepšení. Vyvinuli jsme a nadále rozvíjíme jedinečný systém dřevostaveb Avanta Systeme, který je kombinací našich dlouholetých zkušeností a technických vylepšení.


K dispozici nabízíme inspirující i standardní soubor typových domů z našeho katalogu , ale i individuální přístup architektonického atelieru u domů na míru. Obrovskou výhodou dřevostaveb představuje relativně levná a především obnovitelná vstupní surovina dostupná z lokálních zdrojů. Péče o životní prostřední a principy trvale udržitelné výstavby se dostávají do popředí v rámci celé Evropy a my zkrátka musíme tento trend respektovat, pokud chceme zůstat na špici. Jsme specialisté v zakázkové výrobě montovaných nízkoenergetických dřevostaveb na míru v certifikovaných stěnových systémech.


Dřevostavby jsou na vzestupu pro své nadstandardní tepelně izolační vlastnosti a vyřešené detaily! Ze dřeva se stavělo od pradávna a staví se z něj do dnes. A pro nás, jako stavební firmu, bylo velmi příjemné pozorovat posun, který se týkal informovanosti zákazníků o technologiích a materiálech z oblasti dřevostaveb. Třešničkou na dortu pak bylo setkávání se zákazníky, kterým jsme dům v minulosti realizovali.


Těšíme se na další ročník a další milá setkání. V oboru dřevostavby působí jako nadšený propagátor moderních způsobů spojování dřevěných konstrukcí. Admd asociace dodavatelů montovaných domů. Asociaci dodavatelů montovaných domů bude na veletrhu. Především kvalitně provedené stavby pod kontrolou Výzkumného.


Naše firma specializující se na realizace dřevostaveb s. ADMD sdružuje dodavatele dřevostaveb , kteří splňují komplexní certifikaci pro kontrolu dřevostaveb - Dokument. Sestavené vedení asociace si plně uvědomuje, že naplňování jejich cílů je proces dlouhodobý, při kterém bude nezbytností trpělivá práce na všech úrovních. Pro nové období byl také přijat i nový slogan: ADMD - Maják ve světě dřevostaveb. Měl by přispět k naplnění priorit pro nejbližší období.


Kromě sloganu byly pro nastávající období stanoveny tyto. Sníte o vlastní dřevostavbě? Již za týden v sobotu 7. Jaká okna se hodí do dřevostaveb? Přijďte si prohlédnout některou z otevřených.


Ceník dřevostaveb na klíč vám dá jasnou představu, kolik za nový dům zaplatíte, včetně nadstandardní práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky