úterý 25. června 2019

Střechy plechové

This feature is not available right now. Tvoří nejen celkový obraz samotné střechy, ale i celého domu a to jistě není zanedbatelné. Střechy a plechová střešní krytina - MASLEN s. Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality.


Výrobci a původ plechových skládaných krytin Výrobců plechových skládaných krytin je nepřeberné množství.

Plechové skládané krytiny se provádějí zejména na laťování. Díky širokému výběru barev a typů. Profilované plechové krytiny se dělí na taškové plechové krytiny, trapézové krytiny a plechové šablony. Výhodou tohoto typu krytin je nízká hmotnost. Nabízíme jak velkoformátovou krytinu tak i designovou krytinu maloformátovou.


Olověný plech jako krytina se dnes opět na střechy vrací. Náš prvý a veľmi obľúbený model ŠKRIDPLECH je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach. Povrch renovované střechy je bez rozkrytí jako nový, paropropustný, vodoodpudivý a odolný proti UV záření.

Specializujeme se na čištění, nátěry a renovace plechových, eternitových, taškových asfaltových střech a výškové práce. Strechy, plechové krytiny, šindel, krovy, tesárske práce, klampiarske práce Pracujeme s tými najlepšími materiálmi a využívame najnovšie stavebné procesy pre maximálnu kvalitu. Oprava plechové střechy , kterou zvládnete sami. Přinášíme vám jednoduchý a přehledný návo jak si sami vytvořit dokonalou ochranu plechové střechy.


Střešní systémy DEKMETAL jsou zaměřeny na vysokou kvalitu vstupního materiálu a precizní zpracování střešních krytin. Natírání plechové střechy Chránit před povětrnostními vlivy musíme dřevo i kov. Se železem, respektive kovovými povrchy, máme sice výhodu v tom, že ho nebudou ohrožovat červotoči nebo houby, ale jinak musíme být v natírání velmi pečliví. Nejen v horských oblastech je vhodné použít plechové krytiny.


Disponujeme širokou škálou trapézových plechů a svitků v různých barvách. Vybrať si môžete aj z ponuky trapézových plechov. K pokládke plechovej strešnej krytiny budete určite potrebovať aj odkvapovú lištu alebo iné príslušenstvo.


Při výrobě střešní krytiny se používá metoda Coal coating – povrch. Klasické plechové střechy vyžadují, abychom po čase obnovili jejich kabát, který je má chránit před tím, před čím ony mají zase chránit nás. Falcování je metoda spojování plechů. Na falcovaném plechovém pásu je otevřená stojatá drážka (falc), kladená od okapové hrany k hřebenu střechy. Podívejte se na: Satjam.


Vybírejte plechové střešní krytiny a příslušenství.

Přemýšlíte o střeše pro váš dům? O plechových střechám se mezi lidmi stále povídá řada mýtů a polopravd. Pružná, difuzně otevřená strukturovaná dělící vrstva pro šikmé střechy s plechovou krytinou a pro plechové fasády.


Zpracování nabídky Ohýbání profilů Stříhání svitků Rozvoz zboží Pronájem falc. Plech patří mezi nejlehčí krytiny, až desetinásobně lehčí než těžké skládané. Rodinná firma s dlouholetou tradicí v montáži plechových střech, výrobě klempířských prvků a řešení. Je vhodný jak pro střechy o velmi nízkých. Plechová střešní krytina Zlín odlehčí konstrukci domu, protože je výrazně lehčí než střechy z pálených nebo betonových tašek.


Při montáži jde o naprosto nezbytnou věc, která se následně podepisuje na celkové kvalitě plechové střechy. Oblé plechové hřebenáče pro ukončení hřebene plechové střechy. Koncovky nároží, rozdělovník Y. Naša firma Vám poskytne komplexné poradenstvo pri výbere strechy.


Zrealizujeme meranie strechy vrátane vypracovania predbežného rozpočtu pre montáž strechy. Kompletní instalace šikmých i plochých střech. Velmi nízká hmotnost střešní plechové krytiny šetří nejen náklady na vybudování krovu, ale také náklady na přepravu, skladování, manipulaci i montáž.


Lehká střešní plechová krytina je vhodná pro jakékoliv střechy. Doporučený minimální sklon střechy je alespoň 14°. Plechová škridlová krytina patrí medzi najčastejšie používané strešné krytiny.


Lamina Prešov dodáva plechové strešné krytiny značiek: LINDAB, RUUKKI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky