úterý 25. června 2019

Typy střešních krytin

Při čtení tohoto srovnání střešních krytin s tím prosím počítejte. Katalog střešních krytin a střešních materiálů, publikace informací o střechách a stavebnictví. Střešní tašky, šablony, plechové krytiny skládané a falcované, bitumenové šindele, vše porovnatelné podle ceny, záruky, životnosti, sklonu. Vliv venkovních podmínek jim neškodí, mají tudíž dlouhou životnost.


Typy střešních krytin Tašky pálené a betonové. Nejznámější druhy střešních krytin Za dobu, kdy si člověk staví své obydlí tak, aby ho ochránilo před zimou, větrem a deštěm, spatřilo světlo světa mnoho druhů střešních krytin. Do srovnání jsme zařadili pouze nejběžnější typy střešní krytin , které jsou nejčastěji na seznamu uvažovaných. Stavební trh ovšem nabízí mnohem rozmanitější sortiment střešních krytin z různých materiálů. Jak vybrat vhodnou střešní krytinu?


Nejprve zkuste vyřadit typy střešní krytiny, které se na dům z nejrůznějších důvodů nehodí – například kvůli tvaru nebo únosnosti střešní konstrukce. Střešní krytina je vnější povrch střechy, který chrání budovu před povětrnostními vlivy. U šikmých střech je většinou složen z drobnějších. Obsahová stránka katalogu střešních krytin , uvedený popis atributů jednotlivých materiálů a výrobků zařazených do katalogu střešních krytin odpovídá charakteristikám, které prezentují výrobci krytin na webových stránkách nebo v tištěných volně dostupných dokumentech. Smyslem tohoto portálu je poskytnout maximum informací o výhodách i problematických stránkách jednotlivých střešních krytin jak soukromým investorům, tak stavebním společnostem.


Každá stavba je totiž tak kvalitní, jak kvalitní je její střecha. Proto chceme, abyste o své stávající či budoucí střeše věděli vše podstatné. Závisí na ní zachování kvality celého domu, neboť poskytuje.


Nabídka střešních krytin Lindab Rova představuje výběr od cenově dostupných až po luxusní varianty. To vše od jedné firmy, s jednou zárukou a jistotou kvalitního servisu a podpory pro realizační firmy od okamžiku poptávky až po konečnou realizaci. Kvalitní střešní krytina chrání jako celek další izolační i konstrukční vrstvy domu proti působení povětrnostních vlivů i slunečního záření. V tomto článku shrnujeme hlavní zástupce střešních krytin.


Jsme specialisté na pokrývačské a montáže střešních krytin. Je to nejen praktická pokrývka, ale také ozdoba celého domu. Střecha je korunou každého domu. Výběr správné střešní krytiny je proto velmi důležitý. K pokládce používáme různé typy střešních krytin – betonové, pálené, plastové, plechové, asfaltové pásy, střešní fólie aj.


Zaručujeme dlouhou životnost a kvalitu našich střech a střešních krytin. Snažíme se, aby byl náš sortiment co nejbohatší, nabízíme proto nejrůznější typy plechových střešních krytin. Vybere si tak i ten nejnáročnější zákazník. Na trh dodává kompletní moderní střešní systém s důrazem na jeho funkčnost, kvalitní provedení a přijatelnou cenu. Druhy střešních krytin, znáte je?


V současné době je na trhu skutečně velké množství materiálů, kterými lze pokrýt novou či rekonstruovanou střechu. Jelikož u každého typu existuje několik poddruhů, připravili jsme pro vás přehled těch nejznámějších z nich. Při nákupu těchto střešních tašek doporučujeme přinést si vzorový kousek s sebou na prodejnu a porovnat jeho tvar a odstín s našimi zásobami. Případně Vám můžeme předem zaslat fotografie zboží ze skladu. Ostatní je na výrobcích, proto následující tabulka udává směrné hodnoty s odkazem na jednotlivé výrobce, či dodavatele.


Před konkrétním návrhem je vždy nutné sklony a typy střešních krytin ověřit u výrobce. Adriana Krajčovičová, stavebná poradkyňa Výhodou plechov je nízka hmotnosť, vláknocementová je zase odolná proti starnutiu. Mecklenburger reprezentuje tradiční podobu střešních krytin.


I pokládka tohoto typu je velmi snadná. Nabízíme veškeré typy střešních krytin. Od moderních plechových střech, přes pálenou a betonovou krytinu až po rustikální střešní šablony pro historické objekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky