čtvrtek 27. června 2019

Podlahová prkna borovice

Opravdu pořádná masivní prkna ze severské borovice , cena od 100m2. Podlahová prkna Podlaha musí leckdy snášet až extrémní podmínky. Nejenže se musí vyrovnávat s tím, že po ní stokrát za den projdeme, ale často čelí nejrůznějším nárazům, tlakům či ostrým předmětům. Borovice stepní opatřená z obou stran jemným drážkováním, vhodná jako podlahová krytina teras, altánů, na pochozí plochy kolem. Podlahové palubky ze smrku, borovice , dubu, modřínu a jasanu.


Tato podlahová prkna , zdobená zajímavou kresbou dřeva, vypadají velmi originálně a přirozeně. Nejlepším návrhářem vždy byla a bude sama příroda. Co to je podlahová palubka severská borovice v kvalitě AB? KVH hranoly, překližky, prkna , střešní latě apod. Dopravu každé zakázky počítáme individuálně, ihned po odeslání n. I přestože patří borovice mezi měkké dřeviny, dokáže vám v podobě masivní podlahy plně poskytnout všechny svoje výhody.


A ještě vám dá něco navíc, příjemný pocit pohody a uvolnění , který čerpá ze svého typického prostředí mediteránu (Středozemí). A volit můžete z těch nejčastějších dřevin, mezi které patří jak borovice , tak lze vybrat i palubky smrkové, nebo modřínové. Neméně oblíbený je ale velmi pevný a odolný tvrdý dub.


Dřeviny smrk, borovice , modřín nebo dub. Podlahovky z severské borovice se vyznačují především suky, které spolu s výraznou kresbou borovice vytvoří originální vhled podlahy. Masivní podlahová prkna znovuobjevená krása dřeva osvědčená po staletí Kdo by neznal dřevěnou prkennou podlahu, která byla prakticky první dřevěnou podlahou používanou před staletími v obydlích lidí, bez rozdílu postavení, vlivu a majetku. Aby palubková podlaha vypadala opravdu dokonale, měla by ji zakončit podlahová lišta, nejlépe ze stejného druhu dřeva.


Použitím podlahové lišty docílíte nejen zakrytí rohů, ale také efektního ukončení vaší palubkové podlahy. Dřevěná podlahová prkna Sníte o dřevěné podlaze ? Využijte naše podlahové palubky a podlahová prkna z borovice nebo smrková prkna na podlahu , ke stavbě Vaší vysněné dřevěné polahy z masivu. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna , terasová prkna , spárovky, plotovky (plotová prkna ), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. Nejčastěji jsou vyrobené z hoblovaných nebo nehoblovaných desek či fošen. Nabízíme kvalitní vysušená dřevěná terasová prkna s povrchovým vroubkováním, vyrobená z masivního dřeva - modřínu, borovice.


Hoblovaná prkna nacházejí uplatnění zejména v těch případech, kdy je za potřebí masivnějšího kusu dřeva, například při výstavbě altánů a pergol. Jakožto podlaha bývají velmi ceněná pro jejich celistvý a přirozený vzhled. Borovice je používána zejména na fasády, jelikož konstrukčně není tak nosná jako smrk. Pro kvality obou dřevin je nutné mezi nimi. Terasová prkna : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodám nesámované fošny, prkna z borovice viz. Fošny v délkách a 0různých šířích,tloušťka 5cm. Celkem na prodej cca m3.


Můžeme zajistit dopravu. K dispozici jsou prkna bez povrchové úpravy , pouze broušená, nebo kartáčovaná i dřevěná prkna ošetřená olejem. Borovicová prkenná podlaha patří k cenově nejdostupnějším masivním podlahám. Na rozdíl od smrkových prken je menší výskyt suků a intenzivnější vůně. Kvalitní podlahová prkna ze smrku, borovice a modřínu z e-shopu SECA v Borohrádku vám.


Pokládka celoplošným lepením – je vhodná na podlahové topení. Rýhovaná (drážkovaná) prkna jsou určena především na terasové podlahy, zahradní chodníčky. K dostání v exotických dřevinách i klasickém provedení – např. Jasanové dřevo patrí mezi tvrdé dřevo a je charakteristické svým barevným zabarvením.


Ideální alternativa k dubové podlaze. Vyrábíme kompletní sortiment stavebního řeziva, krovy, obklady - palubky, podlahová prkna. Na základě objednávky vyrobíme vše na míru dle požadavku zákazníka.


Výroba stavebního řeziva je možná do 1m délky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky