čtvrtek 27. června 2019

Tesuz tvárnice

Hodně to připomíná kostičky Lego, jen v trochu větším měřítku. Diskutujte, ptejte se, najděte nové přátele, které s vám spojí stejný zájem. Vyrábíme a prodáváme tvárnice suchého zdění vhodné pro nízkopodlažní stavby jako rodinné domky nebo garáže.


Dutinové tvárnice pro suché zdění z mezerovitého betonu s délkovým modulem 3mm a výškovým. Poněvadž v tom ještě navíc figuroval pan Marek jako dodavatel projektu a odběratel tvárnic, bylo to trochu složitější, ale nakonec jsme tu logistiku zvládli. Tvárnice suchého zdění TSZ ( Tesuz ). V průběhu zdění budou následovat. Pro stavění svépomocí je zajímavá tzv. Jedná se o tvárnice ze škvárobetonu, které připomínají.


Legostavba, levné tvárnice suchého zdění , levný dům. Nabízíme prefabrikáty na stavby plotů - tvárnice , sloupky, stříšky, betonové podhrabové desky, brány, branky, mříže, drátěné pletivo, ocelové sloupky, vratové pohony a kompletní realizace plotů. YTONG – přesné porothermové tvárnice TESUZ – systém suchého zděn í LIAPOR - komplexní thermoakustický zdící program z keramického kameniva TRESK - betonový stavební program ECRIT - ekologické tvárnice BIO plus EXTRA - izolační bloky. TESUZ představují ekonomickou variantu nosného zdiva, s úspěchem je navíc ponecháváme v interiéru neomítnuté, hrubá struktura má své kouzlo, jsou si vědomi architekti. Já jsem vedoucí výrobny v Libušíně ( Kladno = TESUZ ). Zůstávají suché, netrhají se mrazem, a to i když jsou volně vystaveny.


Další kladnou vlastností. Firmy (nalezeno 1firem) i produkty. To však neznamená, že se obvodové zdivo bude zdít za mrazu. Technologii suchého zdění Tesuz včetně možného zateplení lze získat u dodavatele systému. Toto polystyrénová tvárnice znemožní, když polystyren izoluje i vnitřní povrch stěny.


Takto se staví hodně levné domy ve Francii a pro mne hrozné. Tři strany domu jsou vyzděné ze škvárobetonových tvárnic Tesuz, zevnitř neomítnutých. Specifickým prvkem projektu je v interiéru přiznaná konstrukce, v tomto případě tvárnice suchého zdění,“ říká majitel. Na tom jsme se bez problému shodli, protože se nám líbí moderní design, jsme přístupní různým i netradičním řešením.


Byli jsme se podívat v interiéru postaveném stejnou technologií a hned se nám to líbilo. Na přední straně domu je. Rychlá stavba bez malty nebo lepidla a bez zednických znalostí, vysoká produktivita i při nepříznivých. Náhodou jste neuvažovali o koupi materiálu rovnou od fy Tesuz a dřevo někde na pile ? Jsem si to trošku spočítal dle vašeho seznamu a dalo by se dost ušetřit, nebo v tom je nějaký problém ? Máme taky omezené finance a koukáme ušetřit kde se dá.


Dobrý den, rád bych stavěl rodinný dům svépomocí. Zatím pouze sbírám informace. Na webu jsem narazil na betonové tvárnice pro suché zdění ( TESUZ.cz) a. Při výstavbě není potřeba malty. Ytong – přesné porothermové tvárnice - Tesuz – systém suchého zdění - Liapor - komplexní thermoakustický zdící program z keramického kameniva - Tresk - betonový stavební program - Ecrit - ekologické tvárnice - Bio plus extra - izola. Stavěl jsem z tvárnic bez malty od TESUZ Staví se velice ryhle.


Za víkend jsme postavili celé přízemí. Do dutin jme sypali drcený polysyren. Kdybych znovu stavěl tak znovu z těchto tvárnic. TESUZ s vnějším zateplením s provětrávanou fasádou (delka,sirka,vyska)Predpokladam, ze v patre neni sikmina nebo ano?


Mimochodem ten Tesuz , jste majiteli doporucil Vy, nebo si ho vybral sam? Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami. VIZITKA DOMU Betonová základová deska Nosné zdi: škvárobetonové tvárnice systému suchého zdění TESUZ , v interiéru přiznané zdivo - tvárnice pouze.


Vše pro střechy, Jablunkov. Zabýváme se prodejem střešních oken, půdních schodů, střešních fólií, okapového systému, klempířských prvků. Já zase předpokládám, ža stavebník má v hlavě mozek a to, co se na první pohled jeví jako tvárnice je věncovka, ve které je odlitý železobetonový překlad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky