pondělí 24. června 2019

Skleněné obklady za kuchyňskou linku

Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v. Skleněné desky za kuchyňskou linku jsou vyráběny z kaleného skla v tloušťce mm. Díky kvalitnímu, bezpečnostnímu sklu jsou tyto obklady do kuchyně skvěle odolné, a to jak proti vysoké teplotě, tak i proti zvýšenému tlaku. Skleněné obklady do kuchyně navíc dodají vašemu interiéru noblesu a eleganci, kterou jste si vysnili. Dodáme Vaší kuchyni eleganci a jedinečný moderní vzhled.


Vyrábíme praktické skleněné obklady do kuchyně, které jsou extrémně odolné vůči rozbití. Díky kvalitní výrobě na moderních strojích umíme vyrobit i ty nejsložitější tvary z jednoho kusu. Mezi skly tak nevznikne žádná mezera a celá plocha se.


Přemýšlíte čím obložit stěnu za kuchyňskou linkou? Další výhodou jsou technické parametry skleněných obkladů a to: bezpečnost, odolnost vůči tepelným a mechanickým vlivům, hygiena a čištění obkladů, moderní vhled a design, dlouhá životnost. Magnetický skleněný obklad za kuchyňskou linku.


Pokud máte rádi spojení praktičnosti s elegancí a modernou, jsou naše magnetické skleněné obklady vhodnou. Obklady za kuchyňskou linku. Produkty skladem do dnů u vás. Potřebujeme udělat skleněný obklad za kuchyňskou linku , bílé barvy, s obrázky ovoce v ledu. Délka asi 2m X 58cm jedna strana a 98cm X 58cm druhá strana.


Naše skleněné obklady za kuchyňskou linku jsou vyráběny za pomocí nejnovějších technologií a nejmodernějších postupů, proto si můžete být jisti, že se Vám dostane té nejvyšší kvality. Máme několik montážních týmů po celé ČR díky kterým jsme schopni realizovat montáže skleněných obkladů v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě, Hradci Králové, Českých. Na první pohled se může zdát, že vynikají pouze svým jedinečným a moderním vzhledem, avšak právě technické parametry skleněných obkladů jsou jedním z nejdůležitějších důvodů, proč si obklady do kuchyně pořídit. Průběh procesu zakázky skleněného obkladu od objednávky po instalaci do Vašich domovů.


Očekávejte od nás kvalitní práci a profesionální přístup za rozumnou cenu. Obložení ESG kaleným barevným sklem za kuchyňskou linkou na míru. Dokonale lehce udržovatelný povrch bez věčně špinících spár,velká mechanická i. V této realizaci je zádový panel kuchyňské linky tvořen kombinací skleněného obkladu bílé barvy a dýhované desky v dekoru kuchyňské linky. Zabýváme se zakázkovou výrobou skleněných obkladů, grafických a laminovaných skel, celoskleněných dveří,. Nejen díky své praktičnosti, ale především díky jednoduchosti , rozmanitosti a originalitě řadíme skleněné obklady do kategorie nadčasového designu určeného pro ty nejnáročnější zákazníky.


Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o cenovou nabídku na zhotovení a instalaci skleněného obkladu lakobel za kuchyňskou linku. Pro skleněné obklady se používají kalená skla v tloušťkách – mm. Jako obklad za kuchyňskou linku doporučujeme kalené sklo tloušťky mm pro zachování maximální bezpečnosti. Lze vybrat libovolnou úpravu skla.


Od jednoho odstínu přes potisk (grafosklo) až k broušenému ornamentálnímu sklu dle volby zákazníka. Snadná údržba je zaručena velkým formátem obkladu, má minimum spar a jeho povrch je vhodný právě do kuchyňe. Naši dělníci zajistí rychlou montáž v řádu několika hodin.


Dodejte vaší kuchyňské lince zajímavý a moderní vzhled s kamennými nebo cihlovými obklady. Jsou vysoce odolné a dodají vaší k. Dodáváme skleněné obklady do kuchyně, skleněné sprchové kouty, dělící příčky. Mimo lakovaného skla můžete také použít sklo čiré a překrýt jím například tapetu a nebo nátěr. Z bezpečnostních důvodů by mělo být použito tvrzené sklo o minimální tloušťce 6mm.


Velkoplošné skleněné obklady všech barev a designu za kuchyňskou linku dodají Vaší kuchyni luxusní vzhled za příznivou cenu. Můžete zvolit z celé řady způsobů provedení, jako je fototisk, broušený ornament, velká škála barev i materiálů skla. Chjo a mě se tak líbilo existuje ještě jiná možnost než sklo a obklady za kuchyňskou linku ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky