čtvrtek 27. června 2019

Zábradlí ocelové

Nabízíme výběr z mnoha designů zábradlí schodiště. Eshop prodej- zabradli nabízí kompletní dodání, realizace a servis veškerých typů zábradlí. Specializujeme se na nerezové zábradlí. Modelová řada ocelové zábradlí. Možnost použití tam, kde není normou nařízeno použití svislé výplně zábradlí.


Madlo, sloupky i horizontální výplň tvoří profily stejných rozměrů a nekombinuje se s ničím jiným. Zábradlí tvořeno bez nepotřebných maličkostí. Vyrábíme přístřešky, zábradlí , nerezové zábradlí , venkovní zábradlí, ocelové konstrukce, schodiště. Hliníkové zábradlí vám zpříjemní pobyt na balkóně, lodžii či terase. Budete mít oprávněný pocit bezpečí a svůj balkón můžete začít naplno využívat.


Navíc brzy zjistíte, že vaše nové zábradlí je bezúdržbové a nevadí mu žádné počasí. Nerezaví ani nemění barvu. I za deset let bude jako nové, bezas leštění či speciální údržby.


Máte tak záruku nejlepší ceny, vysoké kvality a full-servisu. Schody a zábradlí : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Největší nabídka zábradlí v ČR a SR. Prodej materiálu a montáž zábradlí.


Společnost Zbyněk Šustr s. Mostní a silniční zábradlí Sloupky do protihlukových stěn Jsou vyráběny sloupky standardního typu H určených pro osazení do kalichů, kotevních desek a do pilot. Kovovýroba a zámečnictví, sklepní kóje, ploty, vrata a vrátka, zábradlí , schodiště, pergoly. Máme patnáctiletou praxi s výrobou. Ocelové balkony a lodžie.


Standardní upevnění zabetonováním doplňujeme o možnost upevnění na patky. Vyrábíme a montujeme brány (křídlové i samonosné), zábradlí , plošiny a ploty k rodinným domům, areálu firemních objektů, hliníkové, ocelové , kované. Pro výrobu zábradlí na balkon i terasu se používají vždy kruhové nebo hranaté nerezové profily s leštěnou, broušenou nebo kartáčovanou povrchovou úpravou. Obvyklou volbou jsou kompletně nerezová zábradlí , jejichž výplně tvoří ocelové pruty, vodorovná, nebo svislá lanka. Alternativou je výplň z lepeného bezpečnostního skla nebo kalené sklo s potiskem, čiré.


Působíme v oboru zámečnictví a kovovýroby. Vyrábíme nerezová a ocelová zábradlí a schodiště, ploty , mříže, vrata, přístřešky. Typ zábradlí u vašeho schodiště bude mít velký vliv na celkovou estetiku interiéru. Inspirovat se můžete v našem článku.


Zde budeme realizovat ocelové a skleněné zábradlí. Typ sloupků, madla i výplně zábradlí lze libovolně kombinovat. Podezdívky a opěrné zdi – provedeme výstavbu opěrné zdi a podezdívky do kterých lze zasadit samotné oplocení Zámková dlažba – provádíme odbornou pokládku zámkové dlažby, většinou v kombinaci s realizací oploc. Výhodou tohoto zábradlí je nižší pořizovací cena, nutná je ale občasná údržba a také životnost je nižší než u zábradlí nerezového. Může být provedeno v různých podobách z různých materiálů.


U starších budov (činžovní domy) bývá nejčastěji zábradlí provedeno jako vyzděné nebo ocelové různých tvarů. U budov postavených začátkem století se začíná uplatňovat zábradlí tvořené kovovým rámem se skleněnou výplní. V různých modifikacích se tento typ zábradlí používá na panelových domech z éry totality, ale i. Zakončení a navazování zábradlí Běžně se u stavebnicového zábradlí každé pole zakončuje bezpečnými prvky (kuličky,atd). Výroba nerezových, kovaných a ocelových brán, zábradlí , schodísk, oplotení a rôznych iných konštrukcií.


Nosníky ocelové Podlahové rošty Poklopy. K sestavení zábradlí je důležité vybrat druh výplně. Mezi naše produkty patří nerezové zábradlí, ocelové zábradlí , dřevěné a skleněné zábradlí …. V rámci schodišť jde o samonosné schodiště či obklad betonu s rozdělením na dřevěné schody, ocelové schody, interiérové schody, venkovní zinkované schodiště s nášlapy z pororoštů či dřeva.


Výjimkou z ustanovení této normy jsou zábradlí komínových lávek, šachet a strojoven výtahů, na výtahových kabinách, včetně zábradlí odnímatelného, umístěného na jeřábech, zdvihadlech a transportních zařízeních, balustrády, boční stěny a madla pohyblivých schodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky