čtvrtek 5. listopadu 2015

Panty na bránu

Pánty a závesy na krídlové brány a bránky: široký výber pántov pre ľahšie brány k rodinným domom aj pre ťažké konštrukcie. Príslušenstvo pre brány - Závesy a pánty. Packy, vařící se na bránu ,. Regulovatelný pant s navařitelnou maticí, s kontramatkou, závit M18.


Polotovar ve tvaru komety, vhodný k použití na panty i jiné výrobky. Vsetín Lázky 4bývalý areal ZNZ - zde provádíme i tlakovou impregnaci mobil. Některé panty na vrata a brány se dají seřídit jenom klíčem a není potřeba bránu demontovat. Při výběru se tedy rozhodně nesoustřeďujte jen na design.


Především je ale nutné zvolit kvalitní komponenty pro vjezdovou bránu vhodného typu, neboť jednotlivé varianty se v lecčem liší a nehodí se na všechna místa. Od bran až po panty na brány. Cenové rozpětí: Řazení: Počet položek : 152.


Chýba Vám v našej ponuke nejaký konkrétny tovar z okruhov, ktoré predávame? A chceli by ste ho zakúpiť u nás vďaka výborným referenciám ostatných. Panty nesou celou váhu brány a zajišťují její hladké otevírání a zavírání.


Naše panty jsou žárově zinkované nebo vyrobeny z nerezové oceli. U, vařící se na bránu , je bez povrchové úpravy. Vsetín vyrábí: dřevěné výrobky, dřevostavby, dřevěné ploty, palisády, kůly, zahradní nábytek, selský nábytek, přístřešky. Zostavte si posuvnú bránu svojpomocne z našich komponentov na posuvné brány.


Panty na bránu - sada dvou pantů s ložiskem pr. Na panty našroubujte matku a dejte podložku 5. V ponuke všetky potrebné diely na posuvné brány pre domácich majstrov i pre výrobcov brán. Panty k bráně pro stavbu křídlových vjezdových bran. Panty a čepy na brány a vrata máme skladem.


Pant na bránu nebo vrata – velké varný s ložiskem z mosazi. Prodej, dovoz, servis, panty a příslušenství pohonů a kování, poradenství,. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Panty pro křídlové brány a vrata - Epohony. Nově přehlednější a rychlejší.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo.


Seřiditelný pant na křídlovou bránu a branku, s otočnou maticí, závit M20. OM je seřiditelný pant na křídlovou bránu i branku, s otočnou maticí. Jedinečný vzhľad vašich dverí, pánty, závesy podľa našej miery.


KOVIAN – kované nerezové polotovary pre zámočnícke dielne a veľkoobchodné predajne. Doraz DORDoraz pre dvojkrídlovú bránu s rozmermi x 1x 1mm, hmotnosť kg, uchytenie na skrutky, koncový, pozinkovaný. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky