středa 27. dubna 2016

Ocelová patka pro dřevěný sloup

Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské projekty. Stanovení namáhání v patní spáře je kontaktní problém ocelové patky a základu. Zjednodušený model vychází z plastického rozdělení napětí v základové spáře.


Může být použita ke kotvení prvků pergol, altánů, venkovních dřevěnných podest apod. Tato patka je nastavitelní pro různé velikosti trámů. Ocelová patka slouží k upevnění vertikálních sloupků zábradlí a plotů k pevnému - zpravidla betonovému podkladu.


Ve spodní části je patka opatřena čtyřmi otvory pro připevnění vruty shora k podkladu, nejčastěji na beton. Kotvící patka je sériově vyráběný hotový výrobek, který Vám usnadní založení stavby, navazující tesařský spojovací materiál zase využijete při realizaci vlastní dřevostavby. Kromě vlastních dřevěných trámů u nás můžete pro stavbu pergoly či altánu nakoupit veškeré další důležité propriety - tesařské kování, vruty, kotevní techniku, chemickou. Pro sladění pojmů mezi touto normou a nově zavedenými ČSN a EN jsou některé užívané názvy nahrazeny novými. Hlava patky Horní část patky zešikmená pro odvod vody od sloupu.


Pata patky Spodní rovná část patky uložená do země. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. I thought about a new infected kit that has an original minecraft skin. Like a cow a sheep or a pig or so. An than i was like, how about an Ocelot kit? Všechny informace o produktu Sloupek a vzpěra Ocelová kotvící patka pro svislé WPC sloupky Nextwoo porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a. Běžně se pro sloup plnostěnné i příhradové používají patk s celistvým patním plechem, pro příhradové sloup lze použít také patk s děleným patním plechem.


Hmotnost patk ovlivňuje hlavně tloušťka patního plechu, výztuhami lze její hmotnost zmenšit, ovšem za cenu. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena.


Betonové stožárové patky pro kotvení dřevěných stožárů určených pro pozemní elektrické vedení. Pokud již pevný podklad máte, použijte patk. Skoba ocelová na dřevěné sloupky - skvělý prvek pro uchycení posuvného dvojdrátí na dřevěný sloup.


Dům a zahrada - Sloup na bazar zdarma. Vybírejte z 5inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Kotvící patka , zinkovaná ocel.


Pro osazení do kovové patky jsou určeny sloupky délky 900mm. Patka pro dřevěný stožár. Při vetknutí patky do terénu krajnice je nutné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky