čtvrtek 28. dubna 2016

Třísky na zátop

Velmi nízká vlhkost do umožňuje rychlé roztopení ve všech typech kamen, krbů a kotlů. Správný postup zátopu v kotli Hercules U32: 1) na dno spalovací komory vložte menší hromádku třísek 2) na třísky umístěte naštípaná polena dřeva až po horní okraj. Jak vyrábíme dřevěné třísky FAST?


Zátopové třísky FAST vyrábíme v české chráněné dílně z velmi suchého dřeva, aby vám dobře hořely. Cena: Dohodou, Lokalita: Pelhřimov. Třísky na podpal, zátop. Automat na profesionální výrobu třísek.


ZDEMAR Ústí nad Labem s. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. S dřevěnými zátopovými třískami FAST máte roztopeno během chvilky. Ručně dělané suché třísky na zátop v kartonové krabici. Praktické balení, přímo ke krbu. Hmotnost pytle cca kg.


Smrkové třísky na zátop : Kč balik kusu= metr. Informace obsažené na těchto webových stránkách jsou obchodní informace a nemohou být považovány. Na zátop můžete zakoupit pytlované třísky.


Dopravu zajišťujeme pro menší odběry vlastními prostředky a dále kontejnery s obsahem nebo prostorových metrů. Pro věrné zákazníky garantujeme dodávky pro další roky za výhodné ceny. Pokud se plamen již rozhořel, použijeme k dalšímu topení již tvrdé dřevo, uhlí nebo brikety.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyschlé dřevěné třísky k zátopu v krbu, kamnech. Dřevo může obsahovat hřebíky, sponky,.


Nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsme se poznaly, úplně obyčejný den to byl, ale dnes už vím, že pro mě jeden z těch nejvzácnějších. Odběr je možný bez palet (volně ložené dřevo), nebo v paletách – vratná záloha na paletu 1Kč. Suché palivové dřevo na zátop. Druhý program je vlastní výroba a následný prodej ekopaliv z biomasy vyráběných na technologii BIOMAC.


Jsou to především dřevěné brikety a pelety, kůrové brikety, energetická štěpka, palivové krbové dříví, podpalovací třísky , grilovací brikety a grilovací dřevěné uhlí. Hlasování: Hlasování: OK energoportal. Jedná se o podpalové třísky ze smrkového dřeva pro zátop. Vhodné použít po rozdělání ohně třískami, jako druhý stupeň hoření pro udržení ohně.


Jejich vlhkost může dosahovat maximálně. Díky tomuto parametru se výborně hodí do kotlů i krbů. Lze se však s námi domluvit na individuálním balení. V létě jsou malá 5kg balení k ohníčku ideální, na zimu se již vyplatí 15kg balení na pravidelný podpal. Z našeho průzkumu u obchodních partnerů máme.


Inzerát Prodám třísky připravené na zátop , suché, v okrese Plzeň-sever, cena 100Kč, od jpdd na Sbazar. Měkké dřevo na zátop 12kg. Popis: kbelík má průměr 2mm třísky jsou. Palivo je možné vyrábět v rozměrech dle přání zákazníka.


Balené v pytlích po kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky