úterý 26. dubna 2016

Weber pas marmolit

Jednoduše zpracovatelná dekorativní omítka obsahující organické pojivo připravená k přímému použití se systémovou penetrací weber. K vytvoření povrchových úprav stěn ve vnějším i vnitřním prostředí, zvláště vhodná na soklové části, portály, pilíře a sloupy i na. Pro dekorativní úpravy soklů a zvýraznění některých ploch nabízíme oblíbenou kamínkovou omítku weber. Většina těchto barevných odstínů. Všechny objemově nestabilní a jiné nestandardní podklady je třeba posoudit z hlediska vhodnosti použití dekorativní omítky weber.


V případě pochybnosti o vhodnosti podkladu konzultujte možnost použití omítky s výrobcem. Rôzne farebné odtiene mramorových zŕn marmolitu zaručujú hľadaný efekt na vašej fasáde. Prohlédněte si vzorníky našich produktů. Great Selection of Gardening Products. Feldolgozásra kész, pasztaszerű, vizes műgyanta bázisú, fagyálló, lábazatot védő és dekorációs vakolat, finom- és középszemcsés változatban, gazdag.


Free Delivery on Eligible Orders! Exhibitions, Events, Emotions. The specialized international exhibitions and convention events organized by Inter Expo Center are the meeting place for friends and partners from all over the. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Technical Data Sheet Released on: 01. Decorative plaster of colored marble and sand grains Saint-Gobain Saint-Gobain. Druhový a obchodný názov výrobku: weber.


Typ, číslo výrobnej dávky alebo sériové číslo, alebo. PAS marmolit MARM1střednězrnná kg: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. V České republice jeden z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních, zateplovacích a dalších stavebních systémů. Nanáší se na zaschlý weber.


Omítka marmolit je dekorativní omítka na sokly. Spektrum barev podle vzorkovnice weber. Při použití na tepelně izolační materiály, zvláště na osluněné plochy, se doporučuje používat pouze světlejší odstíny s koeficientem HBW minimálně 25. MARG(HBW 24) weber. Vlastnosti a výhody dekorativní omítky weber.


Penetrační nátěr je pouze v bílé a hnědé barvě, vždy záleží na Vámi vybraném odstínu dekorativní omítky Werner. Weber pas podklad Uni Mar penetrace. Barevný odstín se volí přibližně dle odstínu následně použité pastovité omítky, pod weber.


Všeobecné požadavky pro podklad Vhodnými podklady jsou dle platných norem a postupů zhotovené vápenocementové, cementové a polymercementové malty, omítky. Vzorník dekorativní omítky weber. Dekorativní mozaiková omítka weber.


Velice oblíbená dekorativní omítka na venkovní i vnitřní plochy. Zvláště vhodná na sokly, portály, pilíře, sloupy. Je vhodná i na zateplovací systémy.


UPOZORNĚNÍ:Z důvodu odlišného nas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky