úterý 26. dubna 2016

Sklenářství brno královo pole

Se sklem umíme opravové divy - vyrábíme celoskleněné dveře či stěny, Sklo barvíme, laminujeme i vrtáme. Hlavní činností našeho sklenářství je zasklívání ve stavebnictví, výroba skla a jeho opracování pro interiéry. Sklenářské práce - zasklívání exteriérů i interiérů. Tyto stránky využívají cookies. V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete.


Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Karin Karasovou proběhne 7. Pole , a to v Malé královopolské galerii, vstup z Husitské 1. Zasklíváme okna, dveře, výlohy, balkony a střechy. Nabízíme dodávky interiérového skla a sklenářské práce.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Komín je základ každého obytného domu. A proto potřebuje odborný a pravidelný servis. Od toho je tu společnost Izomat, která se komínům věnuje už více.


Zajistíme zasklívání ve stavebnictví a opracování skla. Nový foodcourt, toalety, vstupní portály, zónování parkoviště. Výrobu akvárií a terárií, zrcadel. Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu VERTICAL LIMIT, spol.


Přijďte se podívat na koupaliště v Králově Poli - nabízíme vám bazény v udržovaném, klidném a bezpečném prostředí s milou obsluhou a profesionálními plavčíky kousek od centra Brna. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. There was a village called KÖNIGSFELD - KRALOVO POLE near Brno.


Zásadní a jistě příjemnou změnou je umístění těchto stránek ve vlastním webovém prostoru, takže nás už tady nebudou obtěžovat reklamní bannery. Královo Pole is a district of Brno, second largest city in the Czech Republic. Realizovali jsme zasklení přístřešku u firmy YSOFT v Brně. Find the travel option that best suits you.


Flat for rent - Brno - Kralovo Pole This recently reconstructed basement bedroom apartment is fully fusnished and also equipped with basical appliances (except of washing maschine which is possible to add if will be required). The apartment is located in. Během velké brněnské vlakové výluky se zde otáčí rychlík.


Největší nezávislý katalog českých firem. Přihlásit - zrcadla - protipořární skla. Virtuální prohlídka Její činnost je podporována MČ Brno -Kr. Dopravní dostupnost: tramvaj č. Profesionál: jednotlivec, živnostník nebo OSVČ.


Jiří Věžník - sklenářství. Provozujeme sklenářství v Třebíči. Provádíme veškeré sklenářské práce a opravy.


Zákazníkům nabízíme katalogy koupelen , obkladů a dlažeb, a také umyvadel,. Vyrábíme akvária a terária, řežeme skla a zrcadla n. Pro zimní provoz je vybavena zařízením pro ohřev vody a zásobníků kameniva teplým vzduchem. Brno – Královo pole , Staňkova 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky