pátek 22. dubna 2016

Prodej dřevní štěpky

Mulčování je v dnešní době. Je použitelná jako zdroj tepelné energie v kotlích na biomasu v domácnostech i velkých teplárnách. Větší množství dřevní hmoty (kulatina, vláknina, palivo,…) prodáváme transparentně prostřednictvím aukcí dřeva.


Provádíme veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti. Těžba harvestorovou technologií. Ochrana životního prostředí je pro naši společnost velmi důležitá, a proto se zabýváme obnovitelnými zdroji energie. Výkup dřevní štěpky a prodej dřevní štěpky.


Společnost Biomass trading patří k předním dodavatelům dřevní štěpky kategorie vyrobené z cíleně pěstovaných energetických dřevin v ČR. Prodej palivového dřevo. Výhřevnost dřevní štěpky záleží na její vlhkosti, která po sklizni, prováděné zejména na konci zimního období, činí zhruba. Dřevní štěpka se pak suší na slunci a větru a dosušuje se v řádně větraných skladech. Středisko BIOMASA provozuje vyvážecích souprav John Deer na vyvážení těžebních zbytků a klestu.


Naší další hlavní činností je prodej palivového dřeva. Cena dřeva se výrazně odvíjí podle množství odběru. Palivové dřevo si můžete sami odvézt. Naše společnost se zabývá výrobou a zpracování palivového dřeva a dřevní štěpky, kde s těmito obalovými materiály pracujeme.


Nově proto vznikl doplňkový prodej rašlového materiálu, který se bude dále rozšiřovat. Zelená štěpka vzniká zpracováním materiálu obsahujícího asimilační orgány (jehličí a listí), jedná se především o čerstvý klest z lesních těžeb. Jediné využití zelené štěpky spočívá ve spalování v elektrárnách a spalovnách.


Vhodná i do starších kotlů. Tuto štěpku lze použít i na zahradnické účely,k mulčování. Výhoda této štěpky oproti mulčovací kůře je,že nemění PH půdy. Ekologické palivo ohleduplné k přírodě, z čistých surovin a bez chemických příměsí. Dřevařské společnosti - Firmy a instituce TOPkontakt.


Nabízíme dřevní štěpku vysoké kvality. K výrobě dřevní štěpky z čerstvé biomasy se používají kladivové drtiče, pro výrobu jemnější frakce pak nožové štěpkovače. Výroba a prodej řeziva pro truhláře,. Možno dopravit nákladním vozem se sklápěčkou, případně v kontejnerech s výklopným dnem.


Rovněž možný osobní odběr. Vykoupíme od Vás dřevní odpady v jakékoliv kvalitě. Na místě vykoupíme váš odpad za co nejvyšší možnou cenu. Vyrobena z čistého smrkového dřeva s minimálním obsahem kůry, bez příměsi jiných nečistot.


Vydrží dvakrát déle než mulčovací kůra. BRO Provoz Centrální kompostárna Brno společnosti SUEZ Využití zdrojů patří mezi regionálně významná zařízení k využívání bioodpadů na jižní Moravě. Sháníte kvalitní uhlí za rozumnou cenu?


Pak navštivte uhelné sklady Petr Pábl v Jaroměři. Po domluvě Vám palivo i složíme pásovým dopravníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky