pátek 22. dubna 2016

Likvidátor pachu zvířata

Slibujeme, že nebudete litovat! Nebudeme Vás obtěžovat příliš často a kdykoliv se můžete odhlásit. Ideálním řešením pro profesionály a drobné chovatele zvířat, jenž rychle a spolehlivě odstraní jakýkoliv zápach po vašem zvířecím kamarádovi.


Vhodné pro veterinární stanice a profesionální chovatele. Osvědčený i při stájovém chovu. Neutralizace zápachu probíhá rozkladem pachových složek.


Každý domácí mazlíček přináší nejen radosti, ale i starosti. Steliva a toalety pro kočky) Hodnocení produktu:. Likvidátory pachu jsou unikátní přírodní produkty na neutralizaci zápachu, vhodné do domácností se zvířaty, pro veterinární stanice a profesionální.


K těm bezesporu patří nejrůznější nežádoucí a často trvalé pachy, kterých se obtížně zbavuje. Aplikuje se do pelíšků, na čalounění, na podlahy, přepravky, molitany, koberce, sedačky, užívá se v čekárnách, na operačních sálech, v kotcích a kafilerních boxech. Likvidator pachu domácí zvířata 500ml – borovice, 25Kč. Nepůsobí alergie, kožní problémy, nepoškozují povrchy na které jsou.


Alp likvidátor pachu Citron 5ml Spray Zvířata. PH je neutrální, jsou bez alergenů a jsou proto vhodné pro použití v prostředí lidí a. Granule pro psy a kočky - rady co vybrat. Hypoalergenní granule FirstMate Ocean Fish and Potato neboli ryba a brambor, Nuova Fattoria. V současné době nabízí A. Cena se pohybuje od Kč v závislosti na velikosti a druhu Likvidátoru. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Pro mytí a likvidaci biologického pachu zvířecích toalet, značkovacích míst, klecí a hniloby. Likvidátor pachu neškodí životnímu prostředí ani lidskému zdraví, nejsou známy alergenní účinky. Pachy nepřekrývá vlastní vůní, ale pohlcuje a neutralizuje. Unikátní přírodní produkty na neutralizaci zápachu, neškodí lidem ani zvířátkům. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost.


Je to přírodní výrobek, neškodí zvířatům. Specializujeme se na výrobu, aplikaci a distribuci unikátních prostředků pro neutralizaci pachu. Objevte nápady na téma Krása. Aplikujte na zdroj zápachu! Prostředek k likvidaci pachů zvířecích toalet, klecí apod.


Neředěný Likvidátor rozprášit na zasažené místo, případně prolít nebo umýt neředěným či ředěným. Likvidátor zápachu nezakrývá jen zápach, ale rychle a účinně ho odstraňuje. Dále pro mytí ledniček, místností s nasáklým zápachem.


Pracuje na bázi enzymů, a proto tento 1 ekologický přípravek je vhodný do domácnosti, zdravotnictví, či do různých HoReCa institucí a podniků. Velmi dobré zkušenosti s ním mají např. LDN, hotely, restaurace i útulky pro zvířata.


Tento pohlcovač pachu zcela účinně funguje nejen na wc nebo toaletách, ale také na zápach z koberce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky