pátek 29. dubna 2016

Pant vrata

Seřiditelný pant na vrata a vrátka. Máte po zimě vychýlený sloupek brány? Potřebujete zvednout, snížit nebo prostě jen seřídit křídlo brány?


The use of the singular pant is largely confined to the fields of design, textiles, and fashion: The stylist recommended that the model wear a pant with a checkered print. Pant is also commonly used as the attributive forpant leg, pant cuff, pant pocket. Naše firma vám nabízí panty na vrata , brány a dveře. Panty na brány a vrata jsou zinkované mimo částí, které se přivařují.


Detailní popis produktu. Stavitelný pant na vrata s kotevní deskou 100x100mm a závitem Mk přišroubování do ocelového nebo betonového sloupku. Pant kovaný, průměr mm, délka 1mm. Nabízíme vám velký výběr kovaných a soustružených pantů. Regulovatelný pant od italského výrobce Combi Arialdo, s navařitelnou objímkou, s kontramatkou, pozinkovaný, závit M20.


Zn stavitelný pant na vrata s plotnou 80xmm, k přišroubování, závit MZávěsný nastavitelný zinkovaný pant pro křídlové brány se závitem Ms deskou pro přišroubování × mm. Náše služby S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit. Panty, panty na vrata , vratové panty, nerezové panty, panty na branku, 1Pohony. Chýba Vám v našej ponuke nejaký konkrétny tovar z okruhov, ktoré predávame?


A chceli by ste ho zakúpiť u nás vďaka výborným referenciám ostatných. Vyrobeno z oceli, s galvanicky pozinkovaným povrchem (navařovací část je bez povrchové úpravy). HW-- Regulovateľný záves - pánt Určené pre bránky, brány a vráta. Vďaka tomuto pántu je možná regulácia odsadenie krídla brány stranovým kľúčom.


Symetrické panty se otvory. Pružinové závěsy se skrytým mechanismem. Kovové třecí panty pro nízkou zátěž. Pant pro vrata a brány, ukotven ve zdi či betonu na závitové tyči M2 materiál pozinkovaná ocel, třmen z neupravené oceli. Zato, ker če bi v slovensko-ang.


Pant na dveře a vrata - navařovací pravý pr. V této kategorii naleznete veškeré panty na vrata , panty na branku, ale i panty na brány a to jak panty navařovací, tak šroubovatelné. Gratis Versand ab CHF - Rückgaben gratis - Wollen Sie Sich Das Entgehen Lassen?


Es Bleiben Noch Tage - Jetzt Shoppen ! In den Stores und Online. Hosen aus fließendem Stoff. Schmal zulaufende Beinpartie. Když říkáme, že máme v nabídce kompletní sortiment pro posuvné brány, tak tím myslíme opravdu vše, co pro jejich sestavení budete potřebovat.


Dlouhý pant na vrata - stájový vratový kovaný pant materiál, pant na hospodářská vrata. Kovaný rohový pant model 915. Rozměry pantu: A) a 1b 1c ≠ 3mm, pant Ø mm d. Ozdobný pant na bránu, k. Použití: Závěs je určen pro těžké kovové dveře ( vrata ) a kovovou zárubeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky