pátek 22. dubna 2016

Dřevostavba bungalov

Rodinná stavba libovolných Zobrazit více. Náš vlastní katalog typových dřevostaveb jsme vytvořili pro klienty, kteří požadují rychlé, promyšlené a komfortní bydlení. Klasický bungalov střední velikosti se zastřešenou terasou. Dřevostavba Haas Fertigbau - bungalov rodiny Bažantových.


Projekt byl zpracován na přání klientů. Obývací pokoj s kuchyňský koutem a. Zastavěná plocha 1m², užitná plocha 1m². Představujeme vám nabídku našich typových dřevěných domů. Naše typové domy dřevostaveb.


Realizujeme jednopatrové dřevostavby - bungalovy na klíč. Tvar domu i vnitřní prostorové členění dle vašich požadavků. Toužíte po kvalitním bydlení? Realizace dřevostaveb podle Vašich představ levně a rychle. Vyberte si mezi projekty rodinných domů dřevostavby s variantou na klíč nebo hrubá stavba.


Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Kvalitní nízkoenergetická dřevostavba Nízkoenergetická okna VEKRA s titanovým kováním Pravá pálená střešní krytina TONDACH. Montovaný dům je svým bezbariérovým řešením vhodný i pro bydlení osob se sníženou pohybovou schopností.


Nabídka dřevostaveb bungalovů realizovaných na klíč s garantovanou cenou realizace. S tímto domem ušetříte nejen peníze, ale také čas strávený na úřadech. Cubus Postavte si s námi Váš vysněný dům Vyberte si z nabídky našich katalogových staveb. Pokud toužíte po individuálním domě, který bude přesně pasovat na Váš poz. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem produktům.


Dobrý den, prosím o nastínění jak se postupuje při stavbě dřevostavby. Všechny projekty domů z našeho katalogu nabízíme jak ve zděné variantě, tak i ve variantě dřevostavba. Je pouze na vás, čemu dáte přednost a pro jaký typ domu se rozhodnete. Ať už toužíte po patrovém rodinném domě nebo po přízemním, s garáží nebo bez , jsme tu pro vás, abychom vám pomohli zrealizovat váš sen o komfortním a atraktivním bydlení. Seien Sie Ihrem Wunschhaus einen Schritt näher.


Jetzt auf Immowelt finden! Bleiben Sie immo auf dem Laufenden! Individuellen Suchauftrag anlegen. Wie viel ist Ihre Immobilie wert? Bewertung einfach online anfordern.


Dům je vhodný pro rovinatý či mírně svažitý pozemek. Jedná se o oblíbený rodinný dům s půdorysem ve tvaru písmene „L. Domy, které spoří za Vás. Bungalovy od milionu, 1. Současný vzhled domu s dispozicí navrženou speciálně pro seniorské nebo startovací bydlení.


LARGO 1je jednopodlažní rodinný dům se sedlovou střechou, která prakticky přesahuje přes terasu a vstupní prostor. Uvnitř domu je klidová zóna se třemi ložnicemi, koupelnou a šatnou,. V případě požadavku zákazníka připravíme a oceníme Váš individuální projekt i jiný stavební záměr - kontaktujte nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky