úterý 26. dubna 2016

Vkládačka dřevěná

Dřevěná vkládačka Garáž. Autíčka se vsunují do otvorů a poté mohou vyjíždět z garáže. Popis: Drevene vkladacky z preklizky.


Puzzle s designem džungle zaujme děti veselými obrázky. Pod každým zvířátkem se schovává jeho. K dispozici je dílků různých velikostí, které dítě vkládá do dřevěné desky.


Nejenže je s ní zábava, ale také rozvíjí představivost, logické myšlení a učí trpělivosti. Sada obsahuje hned několik pestrobarevných ilustrací Krtečka, Myšky, Zajíce a Ježka. Skládanka je vyrobena z překližky o rozměrech x 2x cm.


Ideální hračka pro děti od měsíců. Otvory jsou ohraničené stejnou barvou, jakou má i správný dílek. Rozměry hračky jsou x x cm. Proč je Slevomat jen jeden? Tato krabička obsahuje různých lišt s 50-ti různými obrázky zvířat, tvarů, ovoce a zeleniny.


Děti musí vhazovat obrázky do příslušných otvorů. Tuto zábavnou hračku tvoří celkem oboustranných podložek s veselými motivy (barevný vláček, šašek, autíčko na cestě, sněhulák, květy na louce, mořská zvířátka) a kusů různých geometrických tvarů v pestrých barvách. Nemůžete vyplnit toto pole.


Výrobek je z kvalitního dřeva, použity nezávadné barvy, kvalitní zpracování. Pokud děti krabičku naplní,. Vkládačka děti učí všímavosti, rozvíjí představivost a paměť. Vhodné k procvičování motoriky a logiky. Originální dřevěná vkládačka umožňuje dětem rozvíjet vnímání detailů, odlišných tvarů atd.


Nejprve vložíte zvířátka do domečků, přidáte činnosti, kterým se věnují, a pak vše zakryjete listy. Každý dílek slouží také jako samostaná hračka. Moc pěkná dřevěná vkládačka na téma dopravní prostředky. Obsahuje vkládací obrázky letadla, taxíku, osobního automobilu, kola, dodávky, autobusu a. Učí děti rozlišovat tvary, barvy a podporuje rozvíjet dětskou fantazii a motoriku. Dá se s ní vymýšlet mnoho různých.


Pyramida obsahuje dřevěné kostky, kdy velikost nejmenší kostky je 6cm a největší cm. Mají ze čtyř stran obrázek, na jedné straně je otvor na umístění tvaru a jedna strana je zcela otevřena. Děti mohou vyzkoušet jak stavění, tak vkládání. Dnes ušetříte Kč díky slevě.


Tento pin objevil(a) Alžběta Dřímalová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Hračky pro děti již od 10Kč. Jouéco dřevěná vkládačka kostka učí děti nejen rozpoznávat tvary, ale i barvy.


Po skončení hry se vrátí všechny kostičky do rámečku. Vzdělávací dřevěná kostka - vkladačka Eco Toys pro děti od měsíců. Vaše dítko tak bude trénovat jemnou motoriku, logické myšlení, naučí se rozpoznávat tvary a barvy. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky