čtvrtek 21. dubna 2016

Konstrukční hranol

Masivní konstrukční dřevo KVH. Potřebujete dřevěné, hoblované a vysušené konstrukční hranoly? Pak jste u nás na správné adrese. Zavolejte našim odborníkům nebo se zastavte v našem.


KVH konstrukční hranol smrk J 1mm průmyslová kvalita. Konstrukční dřevo spojované na cinkované ozuby.

U vás za: týden od 2Kč. V případě konstrukčních délkově napojovaných dřevěných hranolů se jedná o tříděné, technicky sušené a hoblované produkty, které je možno. Prodej řeziva, palubek a hoblovaného materiálu, v naší nabídce najdete palubky, hranoly, OSB desky nebo krbové dříví. Máme pro vás hranoly či konstrukční latě, dostupné v několika různých rozměrech a délkách!


Nejčastěji se jedná o hranoly smrkové a modřínové. Z hranolů se vytváří horizontální nebo vertikální kotevní prvky pro. KVH hranoly jsou oblíbeným konstrukčním materiálem.


Vážení přátelé, děkujeme Vám za zájem, který jste projevili о lepené konstrukční hranoly od Sibirske drevo s. Plotová prkna a konstrukční hranoly na jaře ve slevě.

Stavebniny Hoštka, Radek Novák. Rhombus sibiřský modřín - hranol ze sibiřského modřínu. Jedná se o konstrukční sušené a hoblované hranoly. Dodává se standardně v délkách 13m.


Vysoce kvalitní hoblovaný konstrukční hranol používáme jako základní konstrukci pro Vaši saunu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


KVH NSi - průmyslová a nepohledová kvalita. Bsh hranol je také oblíbený při zhotovení menších staveb. Vybírejte konstrukční dřevěné hranoly v síle 60mm. Hranoly jsou v nepohledové kvalitě NSi.


Sibiřský modřín se používá na výrobu palubek pro obklady fasá přístřešků, či zahradních staveb. KHV hranoly využijete nejčastěji na stavbě ať už čehokoli co bude mít obvodové zdi, střechu, okna či dveře. Nabízíme široký sortiment stavebního zboží pro stavební firmy i běžné zákazníky. Díky našemu on-line katalogu nakoupíte vše, co právě potřebujete.


Oba druhy jsou vyrobeny podle stejných norem z hlediska pevnosti materiálu - rozdíl je ve vizuální stránce hranolu. Kromě okenních hranolů naše společnost dodává i lepené konstrukční a stavební hranoly, které mají široké spektrum. KVH hoblovaný konstrukční hranol – speciální stavební materiál splňující vysoké konstrukční a astetické požadavky vyrobeny ze smrkového dřeva.

Tyto hranoly se používají především pro konstrukce, u kterých je příčný řez měřen podle nosnosti. DUO - TRIO je masivní konstrukční dvou lamelový hranol a tří lamelový hranol (tzv. bi-lam a tri-lam) vzniklý plošným slepením dvou či tří. Velkoobchod s dřevařskými materiály.


Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky