středa 27. dubna 2016

Guajakové dřevo

Guajákové dřevo pochází z deštných pralesů Jižní Ameriky, kde je považován za velmi léčivý strom. Jeho dřevo patří mezi jedno z nejtvrdších na. Guajakové (kuajakové) dřevo. Tento druh tropického stromu, který byl již starými Aztéky nazýván palo santo (svaté dřevo ), dorůstá výšky až metrů. Vhodné přidávat do směsí lásky.


Při vykuřování se vyznačuje teplou, kořennou vůní. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. V Jižní Americe se dodnes užívá jako vykuřovadlo. Dřevo je velmi trvanlivé.


Je výborným materiálem k soustružení. Pryskyřice se odpradávna užívala v místním lidovém léčitelství zejména proti syfilis , ale i kožním chorobám, revmatismu při zánětu kloubů. Dalšími českými názvy pro guajak jsou svaté dřevo , dřevo života, železné dřevo. Popis a rozšíření Editovat Olistěné větve nesou vstřícné, sudozpeřené listy složené ze - párů vejčitých celokrajných lístků, v době květu je zakončují okolíky dlouze stopkatých, dekorativních květů.


Druh vůně chypre, dřevitá. Parfémy Paco Rabanne sází na luxus, kvalitu a promyšlenou extravaganci. Vonné kompozice ukryté v osobitých výrazných flakonech jsou stejně originální j. Být dřevo vůbec není na škodu. Některá dřeva totiž mají skvělou kariéru, stanou se z nich třeba luxusní hřebeny.


Získává se v podobě silic ze složnokvětých rostlin, nejbohatší zásobou silic je pak guajakové dřevo. Azulen má protizánětlivé a zklidňující. Jsme jediná alternativní parfumerie v Brně ️ Vyzkoušejte naše imitace parfémů Prodejna v centru Brna Poštovné od Kč Originální dárkové.


Co je u nás nového Zajímavosti. Kmen i větve jeho dávají velice těžké a tvrdé dřevo , které. Cedrové dřevo, bříza, guajakové dřevo , ambra Použití Po prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň dvě hodiny, aby se celý její povrch rozpustil. Jeho výjimečně tvrdé dřevo je těžší než voda a při vykuřování se zbarvuje lehce dočervena. V aromaterapii tento esenciální olej zmírňuje stres a zvyšuje koncentraci, pomáhá zmírňovat úzkosti.


Esenciální olej z guajakového dřeva. Ard Al Zaafaran Safeer Al Oud. Typ: Pánské parfémy, Unisex parfémy.


Toto dřevo pochází z deštných pralesů Jižní Ameriky, kde se hojně využívá jako afrodisiakum a lék na pohlavní choroby. Pomáhá kři nachlazení a chřipce. Vůně je kořenitá, pepřová.


Nemůžete vyplnit toto pole. Aromatický a zároveň smyslný badyán, následje guajakové dřevo a květ olivovníku jsou tóny, které naplňují srdce vůně. Základ je založen na nebezpečně svůdných akordech tabáku, smyslné kůže a tonky.


Je součástí mnoha mastí, gelů nebo krémů a využívá se i jako složka do výrobků šetrných k dětské pokožce jako zásypy, šampony apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky