úterý 26. dubna 2016

Samonavíjecí rolety

Samonavíjecí rolety Současné plátěné samonavíjecí rolety mají moderní design. Mezi další doplňky rolety patří boční strunové fixační vedení a kryt rolety. Pomocí jednoho pohybu si roletu nastavíte podle svých představ, bez nutnosti použít řetízek.


Skvěle plní funkci stínění a také jako dekorace. Sítě s odsazením a sítě bez odsazení. Sítě bez odsazení nejsou vhodné pro okna s okapem na.


OPTIMA nebo COLLETE - kompaktní rolety skrytem rolety a vedením rolety v lištách. STREAM PLUS – oblíbená volně visící roleta, praktický pružinový samonavíjecí mechanismus. Vnitřní látkové rolety do oken, zatemňovací i stínící na míru podle Vašich požadavků. Velký výběr, přehledné návody na montáž. Venkovní rolety a rolety na okna za trvale nejnižší cenu.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Rolety , žaluzie, markýzy. Okenní rolety jsou elegantním, komfortním a moderním řešením pro zlepšení klimatické pohody Vašeho domu.


Jsme členy podnikatelského klubu Broumovsko. Podnikatelský klub Broumovska sdružuje ekonomicky aktivní subjekt. Především u novostaveb a rodinných domů se stávají neodmyslitelnou součástí oken.


Stínící technika do oken klasických i atypických tvarů. Hliníkové venkovní rolety mají pro své uživatele celou řadu výhod. Sháníte kvalitní rolety do oken? Chcete nakoupit výhodně a ušetřit? Požadujete roletu na míru podle Vašich individuálních představ?


To a mnohem více Vám nabízí specializovaný eshop zaluzie-rolety. Kombinované ovládání je kombinace pružinové samonavíjecí rolety a rolety s řetízkovým ovládáním. Má výhody obou systémů na jedné roletě. Na první pohled řetízková roleta, ale stačí cuknout za řetízek nebo za látku a je tady pružinová roleta se včším všudy.


Oldřich Veselý, SUNSERVIS, Jičín. Co potřebujete: Sportovní oblečení (nejlépe cyklistické), ručník, pití. Garážová vrata, rolety můžete ovládat pomocí dálkového ovládání, nebo i ručně a celkově zrychlit jejich vysouvání a zasouvání. Garážová vrata se pak vyplatí především na dálkové ovládání, protože nemusíte vystupovat z automobilu a můžete okamžitě vyjet ze svojí garáže. Díky dlouholetým zkušenostem a působením na trhu stínící technikou, montujeme výrobky, pouze ověřených a renomovaných firem, které jsou sestaveny z vysoce kvalitních komponentů a materiálů.


Boční vodící lišty jsou také z hliníku a mají vnitřní teflonové pouzdro, které zajišťuje snadný posun rolety. Screenové rolety patří mezi velmi oblíbené a účinné venkovní stínění. Vsaďte na provedení a kvalitní montáž od Maron CZ. Zabýváme se výrobou, prodejem a poradenstvím v oblasti stínicí techniky: žaluzie, rolety , markýzy, sítě proti hmyzu.


Elegantní rolovací síťka s bubnem. Snadná montáž a zaměření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky