pondělí 25. dubna 2016

Lišta podlahová

Profilovaná a přetíratelná bílá podlahová soklová lišta Arbiton Paint it Modern x 10 vyrobena z vysoce kvalitní MDF s vysokou hustotou. MDF je pokryta bílou fólií, která se. Hliníková soklová lišta Profilpas Metal line je vyrobená z hliníka slúži pre rafinované a elegantné spojenie medzi podlahou a stenou.


Rychlá a jednoduchá montáž bez nutnosti využívat příchytky. Po připevnění umožňuje vedení kabelů bez nutnosti demontáže. Určená na montáž do rohu medzi podlahou a stenou miestnosti.


Hrana s mäkčeným prístrekom pre lepšie priľnutie k podkladu. Dýhovaná lakovaná soklová lišta v dekoru BUK PŘÍRODNÍ. Vážení zákazníci, ve dnech 12. AnhyLevel Thermio je podlahový potěr s vysokou tepelnou vodivostí, který je speciálně vyvinutý pro podlahová topení.


Lité epoxidové podlahy jsou využívány nejčastěji na místa s důrazem kladeným na vysokou mechanickou a chemickou odolnost nebo tam, kde má být podlaha. Lineární a minimalistický design lze také nalakovat. Díly s hranatým tvarem opticky přitahují pozornost a lze je v případě potřeby také nalakovat. Hliníkové soklové lišty prémiové kvality za akční cenu skladem v Praze.


Nabízíme velkoobchodní dodávky. Navíc každá podlahová lišta chrání podlahu před vlhkostí a poškozením. Vaše zeď je pak s lištou chráněna před oděrem a ušpiněním při běžném úklidu domácnosti. Náš sortiment je vhodný pro všechny tipy podlah.


Výrobky jsou v prodeji u našich distributor ů. Jedno balení obsahuje metrů produktu. Za každé rozbalené balení Vám bude účtován manipulační poplatek ve výši 1Kč bez DPH. V českých končinách toto slovní spojení označuje zejména lité anhydritové nebo betonové podlahy. Ano, to je samozřejmě správně.


Schodová hrana vrtaná x mm, tl. Podlahová soklová lišta Cubu flex life mm, m. Skrytá soklová lišta LINUS umožní dokonalé splynutí podlahové lišty se stěnou. Přechodová podlahová lišta obloučkové.


Lišty skvěle vypadají a zakrývají dilatační spáry u stěn. Tyto lišty se hodí ke koberci, PVC a podlaze plovoucí. Plastová soklová lišta k plovoucím podlahám Délka l. Dřevěná podlahová lišta z masivu v různých profilech pro široké využití. Nyní dodání zboží do pracovních dnů Važení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že od 10.


Tento materiál je velmi univerzální a dá se kombinovat s různými odstíny podlah. Lištu je možné montovat v surovém stavu, nebo také lakovat, mořit či olejovat. Lišta tvoří sokl mezi podlahou a stěnou a tak chrání zeď před. Lišty nejen že skvěle vypadají, ale také zakrývají dilatační spáry u stěn.


Velmi kvalitní polyvinylchlorid , ze kterého je vyrobena, se vyznačuje dlouhou životností. U plovoucích podlah tím pádem kryjí dilatační spáru, tedy mezeru mezi prknem podlahy a stěnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky