úterý 26. dubna 2016

Žlabový hák

Hák žlabový kroucený pozinkovaný spádový. Vyrábíme a dodáváme produkt Žlabový hák pozink, vše skladem. Produkt Žlabový hák pozink Vám dovezeme po celé ČR.


Pozinkovaný žlabový hák slouží k udržení stability okapového žlabu. Zajišťuje pevnost umístění.

Vážení zákazníci, barvy které nejsou v kolonce barva, jsou na objednávku,kontaktujte nás. Je součástí okapového systému z pozinkovaného plechu. Součástí systému jsou všechny další dostupné komponenty. Rozmístění svodů a kotlíků se řídí kromě plochy střechy také její členitostí. Zjednodušeným návodem je i schéma uvedené na obrázku.


Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Polykarbonátová deska BASIC - mm. Ekonomické provední BASIC (tenčí polykarbonát). Sarei Držáky okapu Standardní provedení RG pozinkované.


Okapový žlab RG 1hnědý m. Marley Svodová trubka DN hnědá m. Prodej háků PVC realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové zásilky. Požadavky na okapové systémy pro odvod dešťové vody se soustřeďují především na dlouhou životnost, funkčnost, minimální údržbu a snadnou montáž. Jestliže chcete, aby se okapový žlab svažoval, položte žlabové háky vedle sebe a vyznačte na nich sklon značkovačem. Pokud je více než jedno odpadní. Střešní krytiny) Hodnocení produktu:.


E-shop Využijte našeho e-shopu pro Váš nákup z pohodlí domova. Možnost osobního odběru v Berouně. Satjam Niagara žlabový hák s jazýčkem stříbrný 3mm - H1Satjam Niagara žlabový hák s jazýčkem hnědý 3mm - H1Satjam Niagara žlabový hák s. V okapovém systému je hák jedním z. RUUKKI - Okapy 1Žlabový hák dlouhý 3- CiČrv.

DOPRAVA Z NAŠICH SKLADŮ. Platba zboží dobírkou, zálohovou fakturou nebo hotově na pobočce v Českých Budějovicích (Homole) a ve Vimperku. Vyrovnání žlabových háků Ne každý poškozený žlabový hák se musí měnit! Provádíme narovnání žlabových háků a žlabů do původního stavu. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Osobní odběr: pondělí 2. Plastový okapový hák Plastový. Diskuze k produktu Žlabový hák pozink je určená pro technické dotazy. Na otázky ohledně adres našich smluvních skladů Vám ochotně odpovíme na tel.


Barevné provedení klempířina. Přidat na seznam Přidat k porovnání. Háky jsou důležitou součástí okapního systému. Nesou největší váhu a to nejen klempířských výrobků samotných, ale i vody v ní protékající. Hák k uchycení žlabu 2mm kroucený.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jsme ryze český internetový obchod s okapovými systémy a střešními doplňky na všechny typy střech. Nabízíme spoustu rozměrů a barevných provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky