úterý 29. listopadu 2016

Betonove stropy

Proč železobetonový strop? Nosnost v obou směrech - železobetonová deska jako jediná z dodávaných stropních konstrukcí přenáší zatížení v obou. STROPY - betónové stropy , betónové stropné systémy, stropné tvarovky BST.


Stavíme betonové monolitické stropy. Stropy Spiroll betonové předpjaté České Budějovice. Betonové stropy Na každém objektu tvoří strop zásadní statickou funkci. Z toho důvodu naše firma s úspěchem uplatňuje betonové panelové stropy z předepjatého betonu.


Využijte moderní stropní panely naší výroby – dodáváme konstrukční prvky pro betonové stropy. Jsme tradičním producentem nosných konstrukcí. Naše betonové stropy z polostropních panelů a betonové stropy z panelů z lehkého betonu jsou ideální pro výstavbu rodinných domů. Vyrábame betónové stropy , murovacie systémy, betónové tvárnice.


Doprava tvárnic a stropov aj s vykládkou na stavbe. Spoľahnite sa na profesionálov. Stropní systém z desek s plným průřezem je určen zejména pro konstrukce rodinných a bytových domů.


BETONOVE STROPY : Ekodiel s. Realizujeme betonové stropy v Brně a okolí. Je-li monolitický betonový strop to, co hledáte, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám připravíme nabídku a zrealizujeme vaše představy. Filigránové stropy - tyto stropní desky nabízejí oproti běžným stropům zcela zásadní výhody.


Jejich použitím se ušetří více pracovních postupů. Společnost ELBET Cetkovice s. Brno zhotovuje železobetonové konstrukce, betonové stropy , monolitické stropy , betonová schodiště. Z počátku jsme spolupracovali výhradně s. Stavební firma MK-STAV CZ s. Hradci Králové a širokém okolí stavby na klíč a montáže stropů. Existují různé možnosti, jak vyrobit stropy z betonu: ze staveništního betonu přímo na staveništi, nebo za dokonale příznivých podmínek v továrně. U běžných stropů ze železobetonu musí být celá plocha stropu podepřena, obedněna, vyztužena a vybetonována – velmi vysoký časový a nákladový faktor.


Jedná se o dodávku a montáž stropního systému SPIROLL a PARTEK včetně zalití spár a věnců. SPIROLL Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb. Jak funguje MIAKO strop. Zda je vhodné nosníky zvedat na zdivo ručně nebo pozvat jeřáb a také třeba porovnání MIAKO stropu a betonových panelů. Jejich hlavní výhodou je jeho možnost využití ve více směrech a to jak ve.


Stropy šité na mieru RECTOR Slovakia ponúkame rebrové stropy vhodné pre každú stavbu. Inovatívne a ekonomicky efektívne riešenia jednoliatych betónových konštrukcií pre komerčné a rezidenčné projekty ako sú najmä bytové domy, nákupné. Betonové komínové systémy FEJTA, nerezové komíny, stropní nosníky a vložky TREK, tvarovky a další betonové výrobky. Napínané stropy sú antibakteriálne a odpudzujú nečistoty.


Biele plátno časom neožltne, navyše je ho kedykoľvek možné očistiť vlhkým mopom a to bežnými čistiacimi prostriedkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky