úterý 29. listopadu 2016

Vysokozátěžové pvc

Dekor dřevo umocňuje perfektně provedená imitace struktury dřeva i spár. PVC má protiskluzovou úpravu a snese i bodové zatížení a zátěž kolečkovou židlí. Třída zátěže je 4 tzn. Při objednávce PVC od nás, máte slevu na montáž PVC.


V nabídce máme také obrovské množství 3vrstvých dřevěných podlah švédského výrobce Kährs ve výškách od 7mm až po 15mm. Pro podlaháře máme také sortiment podlahové stavební chemie a nářadí, vždy skladem v Opavě. Naše firma se zabývá prodejem a pokládkou vinylových podlah, PVC , koberců, laminátových a dřevěných podlah. Nabízíme kompletní služby - zpracování. PVC je výraz pro měkčený vinyl.


Vyspělá technologie umožňuje vyrobit podlahové krytiny z PVC v takové kvalitě, že často nepoznáte, že se jedná pouze o dokonalou imitaci různých druhů parket, prken nebo dlažeb. PVC podlahy jsou hygienické, snadno se udržují a dobře tlumí kročejový hluk. Kvalitní, vysokozátěžové koberce, vhodné pro hotely, restaurace, bary a herny.


Tloušťka nášlapné vrstvy mm. Pvc Eminence patří mezi vysokozátěžový vinyl v roli. Určen je do komerčních a výrobních prostor tak i do bytu, kde chcete aby vinyl vydržel vše.


PVC podlaha Dřevěná podlaha PODLAHY VINYLOVÉ podlahy v dílcích Wineo WINEO 4WOOD lepená. Zátěžové PVC podlahové krytiny nabízíme nepřeberné množství. Z Belgie se k nám taky dováží PVC , které je v různých šířích a designech. Rovněž i toto zboží je u nás možno pořídit ze vzorku na objednávku. Je zajímavé, že i přes velký nárust prodejů PVC , vinylových a laminátových podlah, se v kancelářích stále v hojné míře používají koberce, nebo kobercové čtverce, což je samostatná kategorie textilních podlah.


I zde si stále udržují výsadní postavení mezi podlahovými krytinami. Odolné heterogenní PVC - vysokozátěžové PVC nejen pro silně zatěžované konerční. K dispozici v několika dekorech a atraktivních moderních barvách. PVC Ambient je vysokozátěžové určené do namáhaných komerčních prostor jako jsou obchody, kanceláře, školy, ale klidně i do bytu kde chcete aby PVC.


Vyvzorováno na prodejně. Je podlahovou krytinou určenou. PVC podlah a podlahových doplňků na prodejnách v ČR, rádi vám poradíme, od plovoucí podlahy, přes lino až po. V atraktivních moderních. PVC FLEXAR - šířka metry PVC FLEXAR - šířka metry.


Příjemný dekor vysokozátěžové PVC ve světlém tónu dubových prken. Akce do vyprodání zásob! Podlahové desky, panely jsou vyrobeny z recyklovaného PVC. Jejich použití a využití je v mnoha oblastech od zemědělství a průmyslových podniků, přes sportovní stadióny a výstavní areály až po dopravní komunikace. Snadná a rychlá montáž i demontáž, výborná tepelná izolace, snadná údržba, chemická stálost, vysokozátěžové.


Přírodní linoleum patří mezi přírodní materiály. Složení této podlahoviny tvoří lněný olej, který je získáván z rostlin Lnu. Vysokozátěžové PVC Orion(Neptun) je zcela unikátním produktem firmy Lentex.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky