pondělí 28. listopadu 2016

Diava na podlahy

Osvědčený samoleštící přípravek je určen na PVC, gumu, keramické dlaždice a jiné podlahy vyžadující lesk a čistotu. Je vhodný na ošetřování vnějších povrchů mramorových, terasových, z přírodního kamene, keramických a jiných. Vynikající přípravek na ošetřování náhrobních kamenů.


Na řízení Komise (EU) č. Kč ochranný a čistící přípravek na parkety, laminátovou a PVC podlahu a podlahu ze dřeva a mramoru čistá podlaha získá dostatečný ochranný film. Pro každodenní lesk Vaší domácnosti! Zvýši odolnosť proti poškriabaniu, proti vode,. For everyday luster of your home!


Vhodné na dlažbu, plávajúce podlahy, parkety. Proven SELF product is intended for PVC, rubber, ceramic tile and other flooring require gloss and clarity. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. PVC podlahy a podlahy z dreva a mramoru po použití vytvára na podlahe dostatočný.


Vydanie: Strana: (11) Dátum revízie: 28. Všeobecné pokyny: uchovávajte mimo dosahu detí. Pri výskyte príznakov alebo ak sa necítite dobre, vyh ľadajte lekársku pomoc a ukážte text etikety alebo túto kartu bezpe čnostných údajov. Vhodný na plávajúce podlahy, parkety a dlažbu.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Osvedčený samoleštící prípravok je určen na PVC, gumu, keramickej dlaždica a iné podlahy vyžadujúce lesk a čistotu. Díky novému složení, které pečuje o pokožku, můžete svou ochranu proti potu a pachu nanést okamžitě po holení a vyrazit!


Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Diava , vosk na podlahy , brno.


Ochranný a čistící přípravek na parkety, laminátovou a PVC podlahu a podlahu ze dřeva a mramoru. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1. Samolešticí přípravek na podlahoviny z PVC, linolea, gumy a keramické dlaždice, vhodný na podlahu vyžadující vysoký lesk a čistotu, vhodný na náhrobní. Vhodná na leštenie a konzervovanie podlahovín z dreva. DIAVA PASTA NA PARKETY 3GR. Po použití vytváří na podlaze dostatečný ochranný film.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Máme čisticí prostředky na podlahu - výběr necháme na vás. Všechny kanceláře, provozovny, školy i domácnosti potřebují udržovat hygienické prostředí.


V této sekci naleznete smetáky, mopy, stěrky, kartáče i. Testované na 1 kvallitu Čistiaci prostriedok s ochranným filtrom na rôzne druhy podláh. Frosch Čistič na dřevěné podlahy a povrchy 7ml. Speciální ekologický čistič pro všechny dřevěné podlahy , nábytek a další dřevěné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky