středa 23. listopadu 2016

Studniční poklop

Ocelový poklop žárový zinek pro světlost šachty 400x4mm S ventilační hlavicí_a. Kompozitní poklopy GLOBEX Kruhové Čtvercové a vodotěsné. Studniční poklopy se používají jako krycí desky na betonové studniční skruže. Poklop na studnu je pojezdov. Bagrování studniční šachty na louce.


Jasně viditelná ochrana vrtu před pracovními stroji na pozemku, ne kterém se teprve bude stavět. Rozpracovaná studniční šachta. Armovaný poklop na studnu. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Používají se jako krycí. Byli jsme otevřeni Vašim připomínkám a námětům a na jejich základě vznikl nový typ studničního poklopu, který jak věřím se Vám bude. Tloušťka stěny je 9 nebo 1mm. Nerezový studniční poklop s odvětráním určený pro záklop šachet a jímek slouží k ochraně zdrojů pitné vody a zachovává je čisté. R kvalitní šachtové poklopy.


Kondenzaţná šachta, šachty na studne, výrobky pre priemysel ( MIVA ). Je možné na mieru prispôsobiť priemer a výšku poklopu. Plastový poklop vhodný na studne, šachty, skruže. Jak vybrat vhodný poklop ? Nechte si poradit od specialisty na poklopy pro kanalizace, šachty, studny. Zakrytí rozměrově nestandardních šachet,uzávěry prostor. SKRUŽE STUDNIČNÍ jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě.


Ačkoliv se může zdát, že poklop je jen obyčejný kus kovu, který se jednoduše pokládá na ústí nějaké šachty či kanalizace, není tomu tak. Na poklopy pro revizní šachty jsou kladeny velmi vysoké nároky a to jak v oblasti celkového zatížení, tak dalších vlastností, jako je nehořlavost, datapropustnost, celková těsnost nebo voděodolnost. Víko na skruž , studniční poklop je vyroben z PVC a je při pádu nerozbitný. Studniční šachta nebo-li šachta na vrt slouží ke krytí ústí studničních vrtů. Plastová studniční šachta (šachta na vrt) je vhodnou náhradou za betonové skruže.


Všechny šachtové komponenty umožní sestavení šachty přesně podle požadavků konkrétního zákazníka. Vyberte si z naší bohaté nabídky kanalizační, kanálové a studniční poklopy na míru vašim projektům. Izolace proti vlhkosti a radonu.


Vnitřní průměr 600mm, venkovní rozměry 788x100mm. Nosnost tun, vhodný pro osazení do veřejných komunikací. Prodám studniční poklop dělený vyrobený z odolného plastu tl.


GLOBAX SMC 700x7AS7A15. Jaké musí mít poklop parametry? POKLOP STUDNIČNÍ PRAVÝ půlený D120. V nabídce najdete kanalizační, studniční a kalové poklopy na míru všem projektům.


Prodáváme betonové skruže, betonové trouby, betonové kónusy, betonové poklopy a poklopy bez odvětrání, betonové vyrovnávací prstence a šachtová dna. Přidat na seznam oblíbených. Vaše cena včetně DPH za ks: 66Kč.


Skruž s prepojením je plastová skruž, vhodná na spojenie ďalšej skruže. Velkou výhodou je nízká hmotnost, cena a nulová atraktivita pro sběrače kovů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky