úterý 29. listopadu 2016

Brickland plzeň

Největší dodavatel kompletního systému pro lícové zdivo - cihly, pásky,malty, doplňky,dlažby,realizace,překlady. Cihly ražené i tažené,klinkery. Nabízíme široký sortiment lícových cihel, obkladových pásků.


V ČR máme vzorkovny, kde si můžete prohlédnout reálné vzorky. Popis činnosti: Společnost BRICKLAND patří k největším českým dodavatelům lícových cihel, cihelných pásků a cihelné dlažby. Prodáváme lícové cihly ražené a tažené KLINKER, cihelné obkladové pásky, cihlové venkovní dlažby, překlady, keramické krycí prvky plotů. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Vážení přátelé, držíte v ruce už druhé vydání katalogu, ve kterém jsme zachytili alespoň část z několika tisíc realizací, na které naše firma. Vážení zákazníci, naši vzorkovnu jsme přestěhovali na novou adresu 28. Budeme se těšit na vaši návštěvu. Free UK Delivery on Eligible Orders!


This service is produced. Trnava) Obchodní zástupci v ČR Team Brickland. Přihlašte se k odběru newsletteru Nakládání s cookies. Podmínky firmy BRICKLAND s. Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies.


We would be happy to assist you in the design phase in choosing the most. Kontakt: Sídlo firmy: Nepomucká 20 Plzeň -Černice, Tel. We will supply all details and accessories and add a lot of experience from many implementation projects. And if you are intereste we will recommend a reliable construction firm. Dodáváme a montujeme lícové cihly.


Prodáváme cihly ražené, tvarované i tažené, cihelné obkladové pásky, cihlové dlažby, překlady, keramické krycí prvky plotů. Prezentace firmy: informace, novinky a další materiály od firmy BRICKLAN s. Nepomucká, Plzeň , výpis z obchodního rejstříku – adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní. Obklady a dlažby, Obvodové zdivo (cihly, tvárnice, překlady), Fasády, Opláštění budov a hal. BRICKLAND nabízí výrobu a dodávku překladů z lícových cihel použitých na celou stavbu podle skutečného statického zatížení překladu na konkrétní stavbu. Ty jsou spočítány autorizovaným statikem a na ně poskytujeme záruky na prohnutí nebo popraskání vlivem statického zatížení.


The car was noteworthy for its gull-wing doors and composite bodywork of color-impregnated acrylic resin bonded to fiberglass. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Prodej lícových cihel a obkladových pásků. Download PLZEŇ Sídlo firmy, vzorkovna Plzeň: BRICKLAND , s. PVA EXPO PRAHA , VÝSTAVIŠTĚ. Jejich vlastní výrobu BRICKLAND zaváděl v České a následně i Slovenské republice.


Tuto technologii trvale vylepšujeme a rozvíjíme. AKCE: Z OFICIÁLNÍHO CENÍKU FIRMY BRICKLAND POSKYTUJEME ZAVÁDĚCÍ SLEVU. V našem eshopu se není třeba předem registrovat.


Brickland – váš přední dodavatel pro lícové cihly, lícové pásky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky