středa 23. listopadu 2016

Obkladové pásky kámen

Možnost objednat i individuální rozměry - dle Vašeho přání a technických možností materiálu. Prodej možný i po metrech. Obkladové pásky jsou výrazně odolnější než klasická stěna nebo tapeta. Pokud použijete obkladové pásky z přírodního kamene, tak působí obložená plocha daleko víc přirozeně a příjemně.


Obklady, pásky , řemínky - řezané i štípané: Velmi kvalitní a dekorativní přírodní kámen určený pro použití v interiéru i exteriéru. Obklady z přírodního kamene řezané na požadovaný rozměr. V naší nabídce najdete obkladové pásky tzv. Pořiďte si klasické cihlové pásky , které ozvláštní jakýkoliv prostor.


Jsou vhodné do interiéru, exteriéru a se svou nízkou hmotností i na zateplené fasády. Umělý kámen ,cihlové obklady, přírodní kámen ,ohebné obklady. Navštivte náš e-shop,naleznete zde nabídku flexibilních kamenných obkladů ,kamenných obkladů ,přírodního kamene a nařádí pro snadné položení našeho obkladu. Formátované obkladové pásky nabízíme s plochou mnebo m2. Klinkerové a obkladové pásky koupit o objednat u OBI.


Pásky jsou spojeny pryskyřicí v plochý nebo rohový panel. Panely do sebe zapadají. Doporučujeme používat kvalitní lepící tmely, určené pro přírodní kámen , které svým složením brání vytváření výkvětů a skvrn na. Kámen byl od pradávna hned vedle dřeva základním stavebním materiálem a tak není divu, že se k němu rádi a často vracíme. Travertin Classic - kamenný obklad 4x řezaný.


Robustní kamenný obklad z tra. Kč TILES AQUA MULTI Obkladový pásek Detail 950. Kč FILETI NATURAL KAVALAS Obkladový pásek Detail 890. Kč STENARI NATURAL KAVALAS Zdicí blok, obklad. Deska Dlaždice Sadrokarton Izolace Dřevo Kameny Strecha Terasa Polička Zahrada.


Co je dobré vědět o dlaždicích Keramická dlaždice. Ideální volba pro imitaci kamenného zdiva. Flexibilní kamenné obkladové pásky Delap tvaru štípaného kamene. Kamenný obklad vhodný pro váš krb, obklad komínu, kamenné zdivo na fasádu či kamenný obklad soklu. Jedná se o flexibilní obkla ze kterého obložíte jakýkoliv prostor - roh, oblouk, kout, sloup a všechny ostatní nepravidelné tvary.


Kámen je dodáván v nepravidelných i pravidelných tvarech, štípaný i řezaný např. Cihlové obkladové pásky Magicrete OLD BRICK s výraznou hlubokou strukturou při tloušťce obkladového pásku pouze centimetru. Lícové pásky , jak se těmto obkladům také někdy říká, mají zpravidla obdélníkový tvar a liší se svou povrchovou strukturou, barvou a materiálem.


Z drtivé většiny jsou však cihlové obklady vyráběny, stejně jako většina našich kamenných obkladů , z betonu. Firma Kámen LP dodává zákazníkům kvalitní přírodní kámen zpracovaný pro interiér i exteriér. Zajišťuje různá provedení, např.


Obložení vnitřní zdi kamennými obklady do interiéru. Dále nabízíme obkladové cihlové pásky , které napodobují staré pélené cihly. Kámen v interiéru vytvoří působivý dojem, který vypadá velmi luxusně a elegantně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky