čtvrtek 24. listopadu 2016

Protipožární tmel

This feature is not available right now. Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi akrylátové disperze. Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný elastický spoj se schopností zabránění prostupu. Chcete zvýšit požární odolnost vašeho objektu?


Tmely proti ohni dodáváme do. Dodáváme špičkové tmely různých typů (akrylové tmely, speciální tmely, brousitelné tmely, protipožární tmely…) nejen pro tmelení spár. Univerzální protipožární jednosložkový tmel expandující pod vysokým tlakem, který se používá pro těsnění kabelových svazků a prostupů plastových potrubí. Je přetíratelný běžnými, vodou ředitelnými barvami.


Pyrocryl výrobek tmel protipožární bílý 310ml Pyrocryl. Vytváří trvale pevný elastický spoj se schopností zabraňovat. Protipožární tmel y určené pro realizace stavebních spár s nároky na požární odolnost. Po vytvrzení trvale pružný.


Normativní požadavky: a) prostup musí být těsný b) těsnicí hmoty mají stupeň hořlavosti nejvýše C c) těsnicí konstrukce m. Těsnění prostupů plastového potrubí skrz požárně dělící konstrukce. Oblast použití: Prostupy plastového potrubí o průměru větším než 50mm. Systém DUNAMENTI lze aplikovat na stavbách výhradně s vlastnictvím Osvědčení firmy Dunamenti.


Intumescentní (bobtnající) akryl je vysoce expanzní materiál, vzdorující ohni a vysokému žáru, čímž vytváří ohnivzdorné těsnění. Použitelný pro interiéry na. FF1PUR pěna protipožární. Ceny jsou uvedeny za měrnou jednotku (MJ) bez DPH. V případě Vašeho požadavku většího objemu materiálu.


FS7Intumescentní tmel. Intumex MG je protipožární jednosložkový akrylový tmel. Expanduje pod vysokým tlakem a je vhodný pro těsnění spár protipožárních dvířek.


Bílý akrilátový tmel zpěňující 10x, vhodný pouze do vnitřního prostředí. Pro vnitřní i vnější použití. Měkká ucpávka-výplňový tmel kabelových svazků a lávek, vzduchotechniky.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Své zákaznické číslo najdete na faktuře společnosti Würth, dodacím listě nebo na potvrzení objednávky (vpravo nahoře na první stránce). Teroson Terostat MS 9černý je jednosložkový tmel pro těsnění součástí a konstrukční lepení. Je na bázi MS-polymeru, nízkomodulový a vytvrzuje.


Nullifire M7je jednozložkový, protipožiarny škárovací tmel na báze akrylovej emulzie. INTUMEX MG - montážní pokyny. Vzduchotěsná RD (AL) - certifikáty. RD - certifikát - vzduchotěsná (US) ze šachty.


V současnosti jediný protipožární tmel , který má deklarovanou protipožární odolnost až EI pro dřevo a všechny výrobky na bázi dřeva OSB, DTD. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Velkoobchod - těsnění, kování, těsnící kartáče, tmely, PUR pěny, lepidla, protiprachové kartáčky, padací prahy i protipožární , elektronářadí.


BARRIER a CHARMFLAME Certifikace pro celou EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky