pondělí 28. listopadu 2016

Lišty na dvere

Prostredníctvom nasledujúceho formulára nám môžete zaslať akúkoľvek otázku či pripomienku. Pri nákupe nad 50€ v maloobchodných cenách poskytujeme dopravu zadarmo. Tento spôsob dopravy sa zobrazí v ponuke po prekročení hodnoty objednávky nad 50€. Na vozovce může často dojít k bočním střetům. V ponuke Nášho eshopu nájdete rôzne okrasné, reflexné aj ochranné lišty na dvere automobilu.


Ponuku neustále rozširujeme. Lišty na tapety a obklady: Tenšie obklady môžeme pripevniť lepením, hrubšie štuplovaním. Keďže zadná strana týchto líšt nie je slotovaná, preto môžeme obrazy rámovať len špeciálne (ak lištu lepíme na obraz). Naše firma se specializuje především na výrobu dekorativních korunních říms i soklových lišt v širokém sortimentu, kde obojí je možno pořídit se stejným vzorem k dosažení čistého stylu interiéru.


Ozdobné stropní římsy, dveře , zárubně, soklové lišty mořené do stejného odstínu, vytváří čistý styl, který je podtržen vhodnou volbou nábytku a bytových. Kovanie na posuvné dvere s nosnosťou až do 1kg. Vytvorte si posuvné dvere sami. V našom e-shope nájdete kompletné kovanie na posuvné dvere.


Lišty môžete použiť na podlahy, schody, steny, rohy a stropy. Lišty sú vyrobené z kvalitných prírodných materiálov, ktoré je potrebné upraviť morením alebo lakovaním. Modré pole=Novinka Zelené pole=Akcia Čierne pole=Dopredaj. Autodiely a autodoplnky pre osobné vozidlá všetkých značiek. Ochranná lišta už obsahuje.


Originálne alebo kompatibilné značkové náhradné diely za najlepšie ceny v SR. Posuvné dvere do kg KANON Fol KANON Glass. Použitie kovanie KANON Fold: zalamovacie interiérové dvere šatníkové dvere bez spodnej lišty. Dekoratívne lišty je možné umiestniť nad parapety aj pod ne.


Drevené dekoratívne lišty na okná a dvere. Zasklievacia lišta určená predovšetkým na zasklievanie dverí a okien. Normovaná lišta určená k zasklívání dveří. Nabízíme buková a smrková madla na zábradlí v libovolné délce, dále prodáváme klasické a oblé bukové prahy do dveří, stavební dřevěné profily a latě a. Nakupujte Listy na dvere auta nejlevněji na trhu.


Dodáváme dřevěné lišty všech druhů a kategorií od okrasných říms n nábytek, až po lišty na zakončení podlahy. Věříme, že u nás naleznete, co. Potrebujete poradiť pri výbere? Navštívte našu predajňu, alebo nás kontaktujte. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Boční lišty nabízíme pro většinu automobilů. Boční ochranné plastové lišty dveří od firmy Rider. Lišty lze snadno namontovat, ochráníte boční.


Jedná se o ochranné lišty , které chrání dveře aut. Jednoduchá inštalácia pomocou. Jelikož zadní strana těchto lišt není drážkovaná, obrazy můžeme rámovat jen speciálně (pokud lištu lepíme na obraz).


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky