středa 30. listopadu 2016

Tekuta guma v spreji

Tekutú guma Foliatec vďaka svojej univerzálnosti môžete použiť na kolesách auta a motocykloch alebo ako ochranu laku. Viac informácií o produkte Spray Seal vyplní a utesní netesnosti a trhliny, poskytuje flexibilné vodotesné utesnenie, ktoré zabraňuje prenikaniu vlhkosti. Tekutá guma v spreji Car-rep RubberComp je špeciálny čierny matný náter. Jednoduchá aplikácia gumy na povrch. Na výber zo farieb v lesklej, matnej aj neónovej variante.


Originálna Kanadská TEKUTÁ GUMA s výnimočnými vlastnosťami. Jde o gumový nátěr ve spreji , po nanesení vám vznikne pogumovaná vrstva, kterou v případě potřeby jednoduše odstraníte stáhnutím. Tekutá hydroizolace Alfema je hydroizolační systém propracovaných postupů a technických řešení s použitím italských a kanadských materiálů, prověřený mnohaletou praxí a množstvím referencí. Farby v spreji ) Hodnotenie produktu:.


Maston SPRAY Seal je ľahko použitelný tesniaci sprej, ktorý vytvorí pogumovaný povrch a okamžite zastaví úniky. Po nanesení dokonale prilne k povrchu. RUBBERcomp je viacúčelový, na vzduchu schnúci špeciálny gumový náter, ktorý je možné z povrchu odlúpiť.


Rubbercomp ide ľahko aplikovať nástrekom. Syntetická tekutá guma ve spreji. Jen u nás nejlepší ceny pro originální výrobky řady Performix!


Dostupné barvy: bílá, červená, průhledná, šedá gunmetal. Novinka v lakování bez lakýrníka a bez strachu z neúspěchu, která schne na vzduchu, nanáší se stříkáním. V katalogu nemáme podrobnější informace o tekutá guma ve spreji. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Guma ve spreji RUBBERcomp čirý lesk 400ml: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.


Objem spreju 400ml vystačí na disky do veľkosti 18. Možnosť použiť na disky, plasty, karosériu a mnoho ďalších výrobkov. Fólia v spreji - tekutá guma vhodná na kolesá alebo karosériu automobilov, motocyklov, či bicyklov.


Unikátna farba v spreji. Po zaschnutí vytvorí tenkú gumovo-plastovú vrstvu, ktorá chráni povrch a zároveň skvelo vyzerá. Nový moderný dizajn pre Vaše auto, motorku, bicykel.


FOLIATEC Guma v spreji NEON pc. Nejdůležitější informace1x měsíčnězískáte přihlášením se k odběru našeho newsletteru. Krátké novinky: Prověřujeme. Za pozornost stojí i Plasti Dip Spray , který si své využití nachází zejména v automobilovém průmyslu pro svou velmi jednoduchou použitelnost. Příprava podkladu - použití maskovací pásky, aby nedošlo k potřísnění stěn penetrací a tekutou dlažbou v druhém kroku aplikace.


Fialová lesklá 2x400ml – Foliatec tekutá guma v spreji. Farba FIALOVÁ LESKLÁ tekutá guma. A nielen u nich, Plasti Dip používa celý rad profesionálnych úpravcov, servisov a. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky