pátek 25. listopadu 2016

Izolační skla

Společnost MICHAL RICHTR, s. Naše velká škála výrobků umožňuje. Izolační skla JSME PŘÍMÝM VÝROBCEM IZOLAČNÍCH SKEL! Pro hliníkové vstupní dveře používáme izolační skla s teplým nerezovým nebo plastovým distančním rámečkem. Certifikační Program KEY vyžaduje každý stavební prvek, který se používá na.


V těchto objektech se používají k přesklení oken.

Přináší do objektů komfort v podobě světla. Zajišťují ve svých specifických úpravách i bezpečnost otvorových výplní jejich uživatelů. V neposlední řadě zprostředkovávají izolační skla estetické a designové funkce. Hlavní náplní výrobního programu společnosti Isosklo spol. Tento rámeček významně omezuje rosení a namrzání skel a zvyšuje také povrchovou teplotu vnitřní strany skla.


Obvodové těsnění se provádí trvale pružným tmelem. Mezi tabulemi skla vznikne hermeticky utěsněná komora, obsahující vysušený vzduch nebo určitý plyn (argon resp. SF).


Je zapotřebí si uvědomit, že pokud je možné vyměnit izolační dvojsklo za trojsklo, je zde několik důležitých faktorů, které je nutné před samotnou.

Bezpečnostní dvojsklo je tvořeno dvěma skleněnými tabulemi, oddělenými distančním rámem s naplněným prostředkem, který vysušuje. Položek: CelkeKč. Za účelem zlepšení tepelných vlastností se používají.


Spojení skel je provedeno organickým trvale plastickým tmelem, který zabraňuje pronikání vlhkosti do dutin. Ornamentní skla , řezaná na míru i tabulová – opracovaná skla. Kalená vrstvená – pochozí skla – protipožární skla – drátoskla. Pro kuchyně, koupelny, skříně – zrcadla.


CENÍK OPRACOVANÉHO A KALENÉHO. PLATNOST : tento ceník je platný od 01. Diterm U- FL- AL- FL 16-, 54-, 49-. Příplatky : Rozměry a počty. PROTISLUNEČNÍ IZOLAČNÍ SKLA.


Protisluneční izolační skla Se vzrůstající plochou skleněné výplně stoupá ohřev interiéru vlivem slunečního záření. Po každé výměně skla je nutné seřízení kování technikem. Standardně je výměna prováděna v pohodlí domova, bez nutnosti demontáže okenního křídla nebo vysazení a odvezení. Firma zabívající se sklářským průmyslem.


Pracujeme s izolačním sklem, kleněnými obklady, celoskleněné dveře, sprchové kouty, nebo například.

Velmi zajímavou alternativou jsou takzvaná pasivní skla. Nízkých tepelných ztrát je u nich dosaženo použitím tříkomorového systému se dvěma tepelnými. Musí být schopna splňovat celou řadu náročných. Vyrábíme dvojskla, či trojskla s různými typy pokovení, díky kterým je možné dosáhnout požadovaných vlastností a efektu. V nabídce máme široký sortiment čirých a ornamentních skel.


Bezpečnostní lepená skla, izolační skla a dvojskla, neprůstřelná skla, vrstvená protipožární skla, tvrzená kalená skla, ohýbaná skla, ornamentní skla, pochozí skla , čirá standardní skla, barevná skla, pískovaná a leptaná skla, drátoskla, interiérová zrcadla, akvária a terária, polykarbonáty, plexiskla, skleněná zábradlí, skleněné fasády, vitráže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky