středa 30. listopadu 2016

Mulčovací kůra cena m3

Využijte možnosti objednat si volně loženou mulčovací kůru dle Vašich představ formou elektronické objednávky v našem E- shopu. Mulčovací kůra - prodej Vysočina, Luka Nad Jihlavou, Vysočina, Czech Republic. Orientační cenu dopravy lze spočítat v přiložené tabulce, anebo jen objednejte množství a naše obchodní referentka se s Vámi spojí a dořeší vše potřebné. Dokonale se hodí k pokrývání půdy okolo záhonů, okrasných a ovocných stromů, k vysypávání cest a na úpravy dětských hřišť a kout… 8Kč.


Měří se neutlačované množství ve vozíku. V případě utlačování kůry Vám prodavači objem vynásobí paušálem 3.

Do pytlů se množství odměřuje připravenou nád. V ceně mulčovací kůry není zahrnuta doprava. Zafido, spolehlivý partner pro Vaši zahradu, firmu a domácnost. Tímto výpočtem si můžete orientačně spočítat spotřebu palivového dřeva při přechodu z topení plynem.


Musíme ovšem odečíst spotřebu plynu na ohřev vody a vaření. Doba použitelnosti: měsícůod data výroby při dodržení podmínek skladování. Free Delivery on Eligible Orders!


DPH na prodejně v Soběslavi.

Výborná pro zahrádkářské účely. K dovozu - dní ) PSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPSPS. Vhodné do litého nebo zavlhlého betonu s velmi jemným zrnem.


Používá se také jako výplň spár chodníků nebo k provzdušnění trávníků fo. Surovinou pro výrobu této mulčovací kůry je stromová kůra z jehličnatých stromů vybíraná pouze z dodávek dřevní kulatiny neošetřené chemicky proti škůdcům. Ostatní informace: objemová hmotnost cca m= 1– 4kg Nejmenší odběr volně ložených materiálů je na přívěsný vozík. Při nakládání do vlastních pytlů a nádob bude účtován příplatek. Autodoprava a zemní práce.


Prodej kvalitní zahradní zeminy, písku, štěrku a kačírku. Prodej a rozvoz písků, štěrků a okrasných kačírků po Plzni a širokém okolí. Popis: mulčovací kůra vhodná jako dekorace na zahradu Balení: BIG BAG pytel.


Mulčovací borová kůra volná je ekologicky nezávadný a vysoce dekorativní přírodní materiál z kvalitní borové kůry, jenž slouží jako ochrana proti. Drcená a třízená borová kůra. Udržuje vlhkost a chrání před mrazem i před slunečním svitem.


Inzerát kúra mulčovací Volně ložená mulčovací kůra. Brno – Slatina, cena do 3Kč. Dodáváme mulčovací kůru borovou, modřínovou nebo smrkovou, a to standardní kvality.


Taktéž velmi dekorativní mulčovací kůra středně hnědé barvy s nádechem do červena.

Oproti klasické smrkové mulčovací kůře modřínová je mastná a vydrží krásná po dobu až let do dalšího přemulčování. Slouží k udržení prostorů kolem stromů, keřů, či okrasných záhonů bez plevele, udržuje vlhkost a má také estetickou a dekorativní funkci. Zboží již není dostupné.


Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Množstevní slevy dle dohody.


Pro výpočet ceny při odběru do metrů kubických můžete použít naší kalkulačku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky