čtvrtek 24. listopadu 2016

Deha závěsy

Závěs pro kotvu s kulovou hlavou. Deha závěs se používá v páru nebo trojici - nejen na skruže nebo šachtová dna, ale i jakékoli železobetonové nosníky, vazníky, schodiště, sloupy. Možnost dodání s vázacím prostředkem. Tyto závěsy se vyrábějí pomocí nejmodernější technologie z legované oceli! Nosnosti těchto závěsů jsou od 3t - 5t - 0t - 10t - 20t.


Dodáváme manipulační techniku, vázací prostředky pro jeřáby, smyčky, popruhy, upínače, svěrky, řetězy, ocelová lana, magnety, kladkostroje. Prodám nové Deha závěsy o nosnosti 32tun. Celní služby, intrastat, dopravní služby, manipulační technika, vázací technika, zdvihací zařízení, vázací prostředky, stavební, ruční a elektrické. Vyznačují se především kompaktní a lehkou konstrukcí, rychlou montáží.


DEHA závěs pro kotvu s kulovou hlavou. Souhlasím se zpracováním osobních údajů pro účely zasílání newslettera. Přihlaste se k odebírání newslettera.


Nabízíme sukně, kalhoty, košile, šaty,trenýrky, ložní povlečení, závěsy , záclony i ubrusy. Jsou ve velmi pěkném stavu a některé nebyli ještě použity. Dále také šijeme malé série do butiků. Přečtěte si prosím inform. Zůstali mě po firmě, pro kterou jsem prováděl přepravy betonových výrobků, ta mi za poslední přepravy bohužel ne.


Lze jimi manipulovat se skružemi, šachtovými dny, železobetonovými nosníky, vazníky, schodišti, atd. Používají se v páru nebo v trojici. ACHTOVÁ DNA, SKRUŽE PRO KANALIZAČNÍ ŠACHTY – síla stěny cm. Pro rychlé a snadné připojení a vytvoření přepravního příchytného bodu. Slouží k budování studní, záchytných, vodoměrných a další šachet.


Vlnová kotva-hlava je zalita v betonu a závěs se zahakuje do její hlavy - viz. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pontony jsou osazeny kováním pro jejich vzájemné spřažení. Popis Ceník a technické parametry Tvary produktů Související produkty Související dokumenty Inspirace.


Po ostranění vynechávky se vytvoří spojení. Na vyžádání lze pontony osadit lehkým zábradlím z kompozitních materiálů odolných vůči agresivnímu prostředí. Informace o výrobku Přepravní úchyty DEHA s kulovou hlavou se zabetonují společně s vynechávkou. Nakupujte bez starostí, u nás je doprava na všechny produkty po celé ČR zdarma.


Vázací body závěsy pro kulovou hlavu DEHA. Ceník Na toto zboží získáváte SLEVU při nákupu přes eshop. Uvedené ceny jsou již s slevou!


MKP 389A, MKP 389F 7VAC - Elektronické součástky Ostrava. Manipulace s materiálem na paletách – paletové vidle, vidle na palety, závěsy na. Vše, co potřebujete do Vašeho domu, bytu nebo na zahradu. Vyberte si nový či zachovalý nábytek z našeho bazaru.


Bazar pro dům a zahradu. Produkty (nalezeno 2produktů) jen produkty. Pardubický kraj - vyberte okres. Dovolujeme si Vám představit výrobky společnosti Mücher Dichtungen GmbH. Betonová přechodová skruž-kónus TBR-Q.


Přechodové spojky a napojovací sedla MÜCHER DICHTUNGEN 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky