čtvrtek 24. listopadu 2016

Svícen ze zavařovací sklenice

Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější. Není se čemu divit – zužitkujete sklenice , které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Podívejte se na tyto tipy, co všechno můžete se zavařovacími sklenicemi provádět.


Vložte svíčku a užívejte si krásného pohledu na svícen. Jednoduché a rychlé vytvoření těchto svíček vytváří uklidňující atmosféru a přináší perfektní dekoraci pro každou místnost, ale i venkovní prostor. Máte doma prázdnou skleničku, tak si zkuste udělat svícínek.

Skleničku můžete polepit, pomalovat i posprejovat, drží i některé fixy, prostě co vás napadne. Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je jako dekoraci rozmístit na poličky nebo stolky. Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice ? Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace.


Dům Dekorace nápadů na využití zavařovacích sklenic. Světýlko Jednoduchý svícen jsem vyrobila ze staré zavařovací sklenice a drátovaného srdíčka. Svícen za zavařovací sklenice je snadný.


Zavařovací sklenice opravdu dobře očistěte a odmastěte. Je potřeba je umýt nejen zevnitř, ale.

Tavicí pistoli si rozehřejeme a jemným stlačováním náboje. Oblepíme hrdlo zavařovací sklenice a rychle zasypeme větším množstvím umělého sněhu. Vyzkoušejte si vyrobit některý z těchto svícnů a ozvláštnit tak vaši. Romantické světlo svíček k podzimním večerům prostě patří. A pokud doma nenajdete žádný vhodný svícen , máme pro vás báječně jednoduchý tip, jak.


The brain is an often-overlooked erogenous zone. Sexual excitement starts in your head and works its way down. Depression can dampen your desire and can lead to. Další plus je, že jsou úplně jednoduché na výrobu.


The right candle holder can turn the most simple candle into a work of art. Za pár korun (musíte koupit svíčky) hodně radosti. Vánoční svícen ze zavařovačky, který může zdobit třeba kouzelná zasněžená vesnička, vás vyjde na pár korun, ale přinese spoustu radosti. Všechno na jeho výrobu, která vám navíc nezabere příliš času, najdete doma. Za pár minut vyrobený svícen jakože tykev ze zavařovací sklenice.


Osvětlí zahradu, zda domek během dušičkového dnů a udělá kopec parády. Jak vyrobit zasněžený svícen ze zavařovací sklenice. Pojďme si vykouzlit kouzelnou zimní atmosféru!


Ať už napadne sníh, či nikoli, naše pocity při.

After taking down the decorations for Halloween, we missed the soft and magical glow of our lanterns. So out came more mason jars and paint, and we are prepared for. V tu chvíli jsem si tyhle dvě ingredience:o)) dala k sobě a nápad byl na světě.


Výroba svícnů ze sklenice Výroba svícnu je velice jednoduchá a finančně nenáročná. Vzhledem k tomu, že potřebujete pouze starou zavařovací sklenici s víčkem a jeden papír na decoupage, vyjde vás výroba na Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky