středa 30. listopadu 2016

Podlaha merbau

Popis: Nechajte sa rozmaznávať jedinečnosťou exkluzívnych lamelových podláh z netradičného dreva Merbau. Hlboká hnedá farba dreva zosvetlená zlatými. Vzor tradičních parket a malé množství suků působí velice. Dřevo je velmi trvrdé a podlaha je extrémně odolná vůči změnám vlhkosti a. Krásnou dřevinu Merbau charakterizuje vysoká tvrdost a stabilita.


Jsme přímo výrobci dřevěných podlah.

Rádi vám poradíme, která je nejlepší právě pro. Jej krása vás privíta po dlhom ťažkom dni. V našej ponuke nájdete výnimočné typy podláh. Interiérům dodává útulný pocit a luxusní exotický nádech.


Celomasivní Merbau podlahy jsou příjemně hřejivé, praktické a hospodárné. Masivní podlahy za bezkonkurenční ceny od českého výrobce H-Parket. Vinylová podlaha Designflooring Van Gogh v dekoru Merbau splní všechny Vaše požadavky.


Navštivte naši vzorkovnu podlah v Praze. Podlahy z asijského dřeva merbau.

Skip navigation Sign in. Příslušenství vhodné k položení podlahy. Než se pustíte do samotného pokládání podlahy, podívejte se, jaké příslušenství budete potřebovat. Merbau is so tough even termites hate it and want nothing to do with it whatsoever. The secret to Merbau timbers strength, durability and good looks is the abundance of natural oils within the wood.


This natural oil also protects the timber from shrinking, cracking and splitting. Merbau i-FLOOR je exotická podlaha vhodná do kúpeľne i na podlahové kúrenie. Taktiež vhodná ako inte. Má různé barevné tóny od hnědé, červené, oranžovo žluté až po žlutohnědou barvu. Kvalitní laminátová podlaha Quick Step Loc - Floor LCF 0Merbau prkno vhodná do každého interiéru.


Merbau je exotické dřevo pocházející z Indonésie. Laminátová podlaha s dekórom Simbu Merbau z rady Egger Emotion - Medium s povrchovou úpravou Briliant - vyznačuje sa. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Exotická kolekce dřevěných podlah Magnum směřuje ke zvlášť náročným zákazníkům. Kvalita, luxus a exkluzivita je na prvním místě požadavků pro tuto.


Vyrábíme a prodáváme kvalitní třívrstvé dřevěné podlahy - bělený dub, americký ořech, dub nevada, dub kouřový a mnoho dalších. Stránky procházejí aktualizací a zboží uvedené v e-shopu nemusí souhlasit se skutečným stavem skladových zásob.

Realizujeme pro vás i dřevěné podlahy, dřevěné schody a vinylové podlahy. Vďaka tomu podlaha dlhšie uchováva plne estetické atribúty o to viac, že drevo Merbau má výnimočnú rozmerovú stálosť, je tvrdé a preto veľmi odolné proti oderu a vtlačeniu. Dřevěná podlaha - Merbau Komodo Molti (Barlinek) - třívrstvá. Třívrstvá dřevěná podlaha s povrchem vrstev laku tvrzených UV zářením.


Floover Raised zdvojená podlaha. Obklady stien v Provensálskom štýle. Verniland je moderný a dekoratívny dreve. Takýmto spôsobom sa môže dobre kombinovať podlaha podľa frekvencie používania.


Prečítajte si aj náš blog.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky