středa 11. ledna 2017

Bělení dřeva

Bělení se používá u dřeva s otevřenou strukturou vláken. Nejvhodnější je dub nebo jasan, jejich dřevo má hluboké póry. Bělení Bělení je proces, kterým se zesvětlují plochy a skvrny.


Barevné látky se mohou částečně nebo úplně zesvětlit. Po bělení lze dřevo mořit. Je lak příliš hluboko zapuštěný do dřeva ?

Bělení dřeva Zůstaly na povrchu nevzhledné skvrny? Sada pro bělení dřeva na bázi stabilizovaného peroxidu vodíku. Odstraňuje skvrny způsobené vlivem počasí a změnu zabarvení.


Použití na holé dřevo pro. Vážení zákazníci, partneři, prosím berte na vědomí naší celozávodní dovolenou, která bude probíhat od 22. To lze pomocí speciálních louhů, ale ekologičtější variantou je horký ocet. Drevo vyzerá prirodzene, ale neviem akú má náter odolnosť. Díky ní zřetelně vystoupí vláknitá struktura dřeva.


Dobrý den, koupil jsem starou řezbovanou sochu z lipového dřeva.

Je však za ta léta celá zašpiněná a špína je zažraná. Bělení olejovým mořidlem V letošním roce přišla firma OSMO s novinkou, která dále rozšiřuje možnosti tónování dřeva. Jedná se o Olejové mořidlo , které v bílém provedení obsahuje barevných pigmentů.


Po té se nechalo usazovat, kal klesl ke dnu a na něm byla vrstva nažloutlé kapaliny onen chlorňan, ktarý se stahoval a používal k bělení. Fyzikální bělící prostředky. Co jsou fyzikální bělící prostředky? Speciální vodou ředitelné mořidlo s antikizujícím efektem Pokud se aplikuje na dřeva bohatá na tanin, jako je např.


Při použití vodou ředitelných past se dosáhne speciálních barevných efektů na dřevech jako je modřín. Slyšeli jste například o bělení kmenů bonsají a zvýraznění mrtvého dřeva u stylu jin a jang? Metoda white-wash dovolí jednotlivým prvkům dřeva vystoupit a celému modelu dodá neopakovatelný design a vzhled. Dřevo je krásné, ale přitom zůstává velmi odolné.


K tomu je třeba připravit speciální roztok osmi částí bělícího prostředku, který musí být smíchán s jedním podílem soli, přidáním dílů vody. Výsledná směs se míchá a umožňuje, aby se roztok infusoval teprve poté, co bylo možné začít zpracovávat dřevo. Zajímá Tě, jaký materiál jsem na návod použila? Klikni na ZOBRAZIT VÍCE a dozvíš se, kde potřeby koupit a kolik stojí ;-) V popisku také najdeš odkaz na mů. Předem děkuji za odpověď PS.


Osmo - tvrdý voskový olej atp. Chemická surovina určená k čištění a bělení. Produkt je zdraví škodlivý a proto je nutné při práci dodržovat platné pokyny bezpečnosti práce.

Najde využití v prostorách se zvýšenou vlhkostí a náchylností ke vzniku plísní, v koupel¨nách, prádelnách, lázních, saunách, bazénech, v komunální hygieně, skladech potravin atp. Krása dřeva zvýrazněná na podlaze Kromě jiných předností je nespornou výhodou dřevěné podlahy její přirozená krása. Každá dřevěná palubka je svým způsobem originál, struktura s letokruhy a suky je jedinečná, neopakující se.


K tomu výrobci přicházejí s novými technologiemi povrchových úprav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky