úterý 17. ledna 2017

Bodovky do zdi

Důvod - větší výběr bodovek než LED a cena. Oblíbená jsou podhledová svítidla, která se často nazývají jako bodovky do sádrokartonu. Pokud chcete nasvítit nějaké dekorace nebo sháníte vhodnou náhradu lampičky, můžeme vám doporučit bodová svítidla směrová alias spoty. Zápustné osvětlení do zdi Zapuštěná svítidla do zdi Zapuštěná svítidla jsou světla vsazená do zdi , která se používají jako doplňkové osvětlení místnosti po jejím obvodu.


Otočná hlava bodovky do stran přidá na komfortu. Svítidlo je uzpůsobeno pro max.

Vestavná LED bodová světla do sádrokartonu 3W, 5W, 7W, 9W, 12W, 15W, 18W, 24W, teplé bílé, denní bílé nebo studené bílé. Tedy i do boků a do stropu. Světlo se pak od nich odráží a osvětluje místnost plošně.


Pokud jsou použité jen bodovky , tedy obvykle svítidla s malým vyřazovacím úhlem směřujícím světlo do jednoho bodu, pak je strop tmavý, neosvětlený a osvětlení zdí směrem vzhůru tmavne. Vypadá to pak dost nepřirozeně. Najděte si proto bodovky s velkým vyzařovacím úhlem. V katalogu nemáme podrobnější informace o svitidla do zdi. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Plastová montážní krabička do cihlových, betonových apod.

Možnost uchytit i do sádrokartonu. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. This feature is not available right now. Hodí se, jak do obývacích místností, tak do ložnice či chodby.


Na rozdíl od výše zmíněných místností se nehodí do komunikačních prostor, jako je například recepce. Montážní krabička do zdi pro NOUZLED. Existují bodovky pro zabudování do zdi ? Jak watově výkonné světlo zvolit do obývacího pokoje? Jaká jsou nejvhodnějí zářivková tělesa pro osvětlení tělocvičny? PPL Česká pošta Osobní odběr TNT (Slovensko) Více zde.


Stropní centrální svítidlo může tvořit zákla k němu lze připojit doplňkové – stojací či stolní lampy, nástěnná svítidla nebo bodovky. Jaká je správná vzdálenost bodovek v podhledu od. Sháníte osvětlení do domácnosti, kanceláře nebo ven?


Na pořídíte lustry, lampy, bodovky , zkrátka osvětlení a svítidla všeho druhu. Vyberte si barvu a design přesně podle svého vkusu. Bodovky , jak daleko od sebe se dávají?


Přihlášení k vašemu účtu.

Nová registrace Zapomenuté heslo. Zapustené LED bodové svetlá do sadrokartónu Zapustené bodové stropné LED svetlá majú uhol svietenia do 90°. Osvětlení kuchyňské linky. Rovnako ako žiarovky GUalebo MRs päticou a rámikom sa používajú do interiéru – obývačky, kuchyne, chodby, kancelárie, ale aj v hoteloch a reštauračných zariadeniach. IP krytí u světla i ovladače, ideální do koupelny.


Dálkové ovládání neumožňuje zapínání a vypínání osvětlení, lampička je určena pro připojení na externí vypínač. Lampička je určena pro montáž na rám zrcadla. Součástí balení je adaptér, se kterým je možné lampičku připevnit i na korpus galerky a na zrcadlo bez rámu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky