úterý 10. ledna 2017

Eloxovaný hliníkový profil

Omlouváme se zákazníkům, ale momentálně jsme na řezárně přetíženi, proto může docházet ke zpoždění v dodání materiálu. Ako objednať hliníkové profily Naše hliníkové profily ponúkame v základných dĺžkach 2m, 3m, 6m. U niektorých profilov ponúkame dĺžky 2m, 4m.


Pri akciových profiloch je jednotné balné. Je vyrobený ze slitiny (AlMgSi) eloxovaného hliníku. Al eloxovaný hliníkový profil jakel ( hliníkový jokel, Al štvorhranná rúra) Al hliníková lamela prevedenie prírodný hliník, eloxovaný hliník, komaxitovaný hliník.

Eloxovaný profil T hliníkového profilu 30x60. Stredná povinnosť Ideálny profil pre raketoplány, stôl a stráženie stroja. Profil U hliníkový , eloxovaný , EN.


Převislý konec slouží jako okapnice. Dodává se pouze pro tloušťky desek a. Lišty L, Dilatace, Dilatační profil , Dilatační lišta, Lišta, Nerezová lišta, Nerezové lišty, Obkladové lišty Obkladová lišta Obkladové lišty. Zdůrazní moderní design každého prostoru.


Cena je za samostatný profil bez.

Okrem povrchov strieborný eloxovaný (E) a imitácia nerezu (EF), ponuku tvorí aj biela prášková (B), neupravený hliník (L), leštený chróm (Gc), leštený eloxovaný hliník (GE),brúsený antikor (M)aleboleštený antikor (N). Predaj len v celých kusov v štandardných dĺžkach. Novinkou je hliníkový profil tvaru U pre drevo v štandardnej povrchovej úprave strieborný elox a. Popis vláknovým laserem na eloxovaný hliníkový štítek.


Laserový popis je technologie sloužící k vytváření nesmazatelného grafického či jiného motivu na povrc. Pokud zboží není skladem, bude dostupné maximálně do až týdnů. Připevňuje se na zeď společně se základním profilem. Montážní prvky jsou skryty pomocí kontrastní lišty. Hliníkový fixační profil zpevňuje ochranné nárazníky.


Dá se spojovat našimi spojkami, kde velmi efektně vypadá spojka v černé barvě. Vysoký hliníkový profil pro konstrukci LED pásů. Jednoduše LED pásky přilepte na lištu, upevněte pomocí upevňovacích klipů a je hotovo. Použitím našich webových stránok súhlasíte s použitím cookies, podľa aktuálneho nastavenia prehliadača.


Tento web používa súbory cookies. Jeho použití je doporučeno pro. Pailian Aluminum sa zameriava na vysoko kvalitné extrudované hliníkové profily už viac ako rokov v Číne.


Aluminium profile with countersunk screw holes is suitable for the protection and termination of stair noising. Popis L hliníkový rovnoramenný profil prírodný elox.

Laguna hliníkový profil T pro spojení dvou či více desek 18mm tloušťky či pro optické dělení dveřního křídla do vestavěných skříní. Kvalitný hliníkový anodizovaný, respektíve eloxovaný profil pre LED pásy. LED profil zabezpečuje kvalitné chladenie LED pásu pre dlhú životnosť a má aj. It adheres to the tenet Honest, industrious, enterprising, innovative to develop new products constantly.


It regards customers, success as its own success. Veľkosť profilu 20x20x5mm, eloxovaný. Je potiahnutý mikrónmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky