středa 18. ledna 2017

Hedvábí metráž

Látky metráž - nabízíme hedvábí, brokáty a lněné látky. Specializujeme se na prodej hedvábných látek a metráže z přírodních materiálů. Nabízíme pravé perly a doplňkovou galanterii.


Z hedvábného vlákna se zhotovují hedvábné tkaniny, které jsou ceněny pro zvláštní lesklý vzhle efekt a také určitou módní exkluzivitu. V zimě však dokáže hedvábná šála i překvapivě zahřát. Ako ušiť - Nášivky Už dlhšiu dobu celý trh ovládli kúsky oblečenia, ktoré na sebe majú nášivky rôzn. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. E-shop - VÝTVARNÉ POTŘEBY pro Malbu a malování na hedvábí včetně voskové batiky.


V našem e-shopu si lze vybrat z široké nabídky látek nejrůznějších barev a vzorů. Všechny materiály jsou vysoké kvality. Krátká role černého hedvábí o délce m. Pro objednání jedné role m zadejte počet kusů pro 2. Jednobarevné hedvábí Vzorované hedváb. Složení látky 1 polyester. Foceno na bílém podkladu.


Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Krajky se rovněž využívaj. Tyrkysové hedvábí s měděným vzorem a ozdobnou flitrovou výšivkou.


Skrátka, v ľahkej dámskej konfekcii z hodvábu sa budete cítiť ako pohladená pierkom. Další informace Rozumím Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Hledáte-li látku pro každodenní nošení do města, na nákupy, volný čas, sport, nebo společenskou událost? V kategorii oděvní látky naleznete vhodné. Tweed z vlny a hedvábí - POSLE.


Přidat do seznamu přání Porovnat tento produkt. Neobjednávejte větší metráž. Hedvábný jacquard s efektním p. METRÁŽ hedvábí vlna úplet krajka-pajetky bavlna (jeans, plášťovky) viskóza DOPLŇKOVÉ ZBOŽÍ knoflíky porty SLUŽBY. Ostatní jen na objednávku.


První krok k objednávce tedy máte za sebou. Teď můžete přistoupit k výběru vhodné látky k jeho natištění. Tu nájdete široký výber hodvábnych látok v najrôznejších vzoroch a možných väzbách od jemných mušelínu, cez pevnejšie satény, šantung a tafty až.


Látka z nejkvalitnějšího 1 hedvábí v různých šířkách, různé hustoty gramáže a také v různých barvách na výběr. Kravatové hedvábí má šíři cm. Prodejna v centru Brna Ušetřete až s věrnostním programem. Váš nákupní košík je prázdný!


Ručně malovaná hedvábná metráž - černočervená 13. Příjemný materiál spojující vlastnosti lnu a umělého hedvábí. Mírumilovné hedvábí - metráž S novým rokem pro Vás máme naprostou novinku - nádhernou látku z indického mírumilovného hedvábí v metráži pro realizaci Vašich originálních nápadů. Metráž je utkána tak, že tvoří jemný plastický vzor proužků cca 1cm širokých.


Buretové hedvábí - látka režného charakteru s klasickými zatkanými nopky směs buretového hedvábí , viskozy a lnu. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky