pátek 13. ledna 2017

Izotermická fólie

Je používaná ke snížení tepelných ztrát lidského těla především při první pomoci. Reflexní fólie bývají využívány jako první pomoc při podchlazení, šokových stavech nebo popáleninách. Izotermická fólie - 1x 2cm.


Mohou zajistit také ochranu před sálavým teplem. Fólie je určena na ochranu před horkem, chladem nebo vlhkem při poskytování 1. Jednostranně pokovená stříbrná tepelně izolační fólie slouží k ochraně lidského těla před únikem tělesného tepla a před prochladnutím. Používejte při poskytování první pomoci zraněnému. Něco informací co jsem zjistil při testovaní izotermické folie. Zkoušel jsem v silném větru při teplotě kolem nuly na troše sněhu.


Protože kolem této fólie panuje obrovské množství mýtů a polopravd. A spousta z nás ani neví, jak jí vlastně správně říkat — termofólie, alufólie, izofólie, termoizolační fólie , záchranná přikrývka, metalizovaná izotermická f. Vyrobte si vlastní izotermickou folii na míru! Stačí z přiložené umělohmotné folie zhotovit šablonu, přiložit na izotermickou látku a vystříhnout. Thermofólie na okno karavanu Vyrobeno z odolné thermo- fólie , nízká hmotnost.


Ochrana před sluncem a horkem a jako tepelná ochrana v mrazu. Lemování tmavě modrým polyesterovým páskem, zaoblené rohy,. Stříbrná strana fólie směrem k tělu brání úniku tepla. Termoizolační fólie z metalizovaného polyesteru zabraňuje rychlým ztrátám tělesného tepla a prochladnutí.


Chrání před chladem, horkem, vlhkem, větrem a. Prodej na metry, cena za metr. Její použití je zejména při první pomoci nebo jako vybavení turistů a horolezců. Fólie vám pomohou snížit náklady na vytápění a současně také vylepšit pohodlí ve vašem bytě.


Ačkoliv si to mnozí z vás neuvědomují, okna patří k. Jedna izotermická folie, odpadkové pytle, vrstvy úplně mokrého oblečení a hodina pobytu venku? A samozřejmě tělo by mělo být mokré také. Fólie by měla být aplikována na oblečeného člověka, pod něj by se měla umístit izolační podložka, protože tepelným ztrátám do země fólie nezabrání.


Specifikace: polyethylenová fólie s chemicky nanesenou. Online lékárna se širokým sortimentem volně prodejných léků. Naše internetová lékárna je součástí kamenné lékárny Benu v Brně na Jugoslávské ulici 9. Každá z dvoch strán fólie má iný účel.


Zdravím, před několika měsíci jsem se setkal s něčím co je dnes pro mnohé řidiče rutina ale mě to bylo něco nového a tak se s tím chci s vámi podělit. The fastest way to find the answer is to consult the FAQ - Frequently Asked Questions. If you can´t find the answer? Then fill out the Contact form and we will.


Náramky proti nevolnosti Sea-band. Zrcadlová folie brání úniku tepla. Venkovní vrstva v nereflexní zelené barvě. Různé druhy kvalitních izotermických folií pro první pomoc, turisty, horolezce, přežití v terénu, ochranou před zimou a deštěm.


Tyto stránky využívají cookies. Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s používáním cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky