středa 11. ledna 2017

Kontio cena

Srubový dům KONTIO můžete mít i vy! Kompletní ceník srubových domů KONTIO na našich stránkách nenajdete. Pro naše klienty stavíme “individuální domy”, nezaměřujeme se na “typové stavby”, proto není možné připravit univerzální ceník. KONTIO je svetová jednotka vo vývoji, výrobe a predaji zrubových stavieb vo svete.


INDIVIDUÁLNÍ SRUBOVÉ DOMY – NA MÍRU VAŠIM PŘEDSTAVÁM! Motelli Kontio , Kontiolahti – Rezervujte si so zárukou najlepšej ceny! Rovaniemi Loghouses 6views.


IN NA KONCU: Naj vas najnižja cena ponudbe ne prepriča k prvi izbiri. A service for customers of Kontio , where you can find information about your building, files and schedules. Realizované typové domy”.


Odborná porota ocenila výjimečnost a odvážnost tohoto domu. Outdoor living, whatever the weather! Slip on Nokian Footwear rubber boots and head for the country or garden. These boots were designed for everyday use.


Glede cene Kontia, vsaj pri nama je bilo tako, da je bila cena občutno nižja kot pri Honki, Finlogu, klasični montažni in še posebej Rikotu. Za isti denar sva v primerjavi s Honko dobila debelejše brune, teraso s pergolo, vse notranje stene in pode. Kljubl temu je vredno razmisleka. O tem več tistmu, ki se odloča za gradnjo in želi podrobne info o Kontiu.


Viem, ze drevo polarnej borovice z Finska je drahe, ale kvalitne. Co som sa docitala je, ze drevo ako material vzdy drahsi ako napr. Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs. Dovolujeme si vám nabídnout přehled nejžádanějších a nejvíce oblíbených rodinných domů, které svými vlastnostmi stále.


Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1. Moc bych se vás chtěla zeptat na názor na firmu Kontio. Dřevěné sruby , srubové domy a roubenky na klíč. Pár z Brna hledal pěkné bydlení v Praze, skončil ve srubu na Slapech.


Honka log homes are modern log homes built on centuries of tradition. Finský srubový dům Kontio byl postaven v malebném prostředí v blízkosti řeky Ohře. Faluňská červeň použitá jako vnější nátěr dělá z domu. Dřevo je nejekologičtější stavební materiál.


Na stavbu srubů KONTIO je využíván materiál pouze z udržitelně obhospodařovaných lesů. Společnost Kontio totiž pro stavbu používá výhradně jemnoletou severskou borovici, která potřebuje pro svůj růst správné klimatické podmínky včetně čistého životního prostředí. Drsné podmínky mrazivých zim a krátkého léta formují pomalu rostoucí dřevo do unikátní struktury, která se vyznačuje hustými a těsnými letokruhy. Severská architektúra drevostavieb, obzvlášť zrubových domov, je pojem, čo má vo svete dobrý zvuk.


Dôvody možno hľadať v kvalitnom dizajne, ktorý. Koľko stojí drevenica na kľúč? Na tieto otázky odpovedáme každý deň, a predtým ako povieme cenu, položíme záujemcom veľa otázok.


Dôvod je jednoduchý: neexistuje drevenica alebo zrub, ktorý by bol vhodný pre všetkých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky