pondělí 16. ledna 2017

Lihová mořidla

Jméno: Heslo: Přihlásit. Nová registrace Zapomenuté heslo Oblíbené produkty Porovnání produktů. Velmi jemným smirkovým papírem povrch přebrušujeme mezi vrstvami, ale spíš opatrně a jen tam, kde mořidlo viditelně vytáhlo vlákna. Vodová a lihová mořidla Postup č. Skvrnu od mořidla na dřevo pokapeme vodou.


Milí zákazníci, nově jsem začala nabízet elektronické verze pomůcek podobné těm, které vyrábím ze dřeva s tím, že jsou přizpůsobené pro tisk na A4. Mořidla k přímému zpracování Mořidlo na dřevo jsou hotové mořící roztoky určené pro okamžité zpracování bez nutnosti dodatečného ředění. Jsou dodávána buď na rozpouštědlové bázi, nebo, v případě Vašeho přání i jako vodou ředitelná mořidla.


Každý den jsme na dosah ruky! Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky. Zatímco lihová mořidla jsou určená k okamžitému použití, vodouředitelná je třeba připravit dle návodu (rozpustit barevné pigmenty ve vodě).


Tento typ mořidel není tak rozšířený. Je třeba počítat s delší dobou schnutí nátěru (oproti lihovým mořidlům asi dvojnásobná). Chemoxyl Lihové mořidlo pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky).


Po zaschnutí není třeba přebrušovat. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. LIHOVÉ MOŘIDLO Hněď tmavá 5ml.


K moření dřeva se obvykle používají lihová mořidla. Jsou velmi účinná, relativně levná a dobře se s nimi pracuje. Návod k použití: povrch dřeva musí být čistý a suchý. Při aplikaci mořidla na suché dřevo, po zaschnutí mořidla (cca po hodinách), lze dřevo vykartáčovat a provést další povrchovou úpravu bezbarvým lakem nebo bezbarvou lazurou ze sortimentu firmy Barvy a laky Teluria s. Další odstíny získáte vzájemným mícháním barev.


Jak mořit dřevo, moření dřevo, barevný nábytek, mořený návytek, mořidlo, mořidla , práškové mořidlo, práškové mořidla , lihové mořidla , lihové. Litr mořidla většinou vystačí až na metrů čtverečních. Nátěr schne cca hodiny.


Nakupujte ve kliknutích! Vážení zákazníci, právě jsme pro vás spustili aktualizovaný web a e-shop s responzivním designem, optim. Mořidla lze mezi sebou mísit.


Tato mořidla jsou nejrozšířenější, což odpovídá jejich nabídce na trhu. Lihová mořidla na dřevo s výbornou světlo stálostí. Před mořením je třeba vyzkoušet odstín na kousku mořeného materálu. Moření se provádí v dobře odvětrávaném prostoru, protože páry působí jako omamné látky a mohou zapříčinit zdravotní potíže. Před započetím moření musí být povrch dokonale suchý.


Nevýhodou je, že výsledný odstín barvy záleží na typu použité dřeviny. Naopak velkou výhodou je doba schnutí, která je cca hodiny. Druchema Lihové mořidlo lihové mořidlo je určeno k moření dřeva a všech porézních materiálů (např. beton, OSB desky, cihly).


Voskové mořidlo pozitivní. Pro zvýšení odolností nutné voskovat nebo olejovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky