pátek 13. ledna 2017

Odhlučnění stropu poradna

Bydlím v panelákovém bytě a mám pocit,že nade mnou bydlí minimálně parta slonů. Sousedé jsou naprosto bezohlední,dupou,chodí po bytě v podpadcích. Dobrý den, jedná se mi o odhlučnění stropu ,zřejmě ve dvou místnostech,o celkové rozloze cca m2. Problémem je dupání, šoupání nábytkem, hudba.


Uvažuji i odhlučnění jedné stěny mezi pokoji. Domnívám se, že jakákoliv prováděné úpravy budou poměrně náročné a nebudou mít požadovaný efekt. Konstrukce panelového domu rezonuje a přenáší. Vložený dotaz odhlučnění stropu do poradny eStřechy.


Prý se dá udělat nějaké. Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství.


Jakou izolaci použít k účinnému odhlučnění stropu v panelovém domě? Odhlučnění stropu od kročejové prostupnosti z hořejšího bytu. Připravili jsme pro Vás poradnu, kde můžete psát své dotazy k montáži sádrokartonů.


Máte-li nějaký technický problém a nevíte si rady, napište nám. Jaký sádrokarton doporučíte na odhlučnění stropu v dětském pokoji? A pokud ještě ojebali izolaci stropu ( což není jen výjimka ) tak tam je pouze vzduchová mezera, která je naprosto nedostačující. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na. Snad jediným a né zrovna levným řešením je udělat ještě jednu podlahu, která bude od okolního zdiva naprosto odizolovaná ! Podívejte se na úspěšný postup z praxe včetně fotek a zákaznické reference.


Rádi Vám také osobně poradíme. Potřeboval bych zvukově odizolovat strop v ložnici. U mne v domě dělala největší rachot třeba bruska (v dílně vcelku tichá) připevněná na (zprostředkovaně) na betonovou desku stropu (podlaha v dalším podlaží). Pomohlo jedině ji dát na odpružený sloup, který její chvění nepřenášel dál.


Odlučnění stropu auta je důležitý krok. Odstraníte tím převážnou většinu tzv. Jedná se jenom o předěl místnosti. Hana Nemohu narušit podlahu.


Nemám dostatečné technické znalosti, ale pokud by protihlukovým opatřením mělo být i třeba odhlučnění Vašeho bytu (např. zaizolování stropu ) můžete jako řešení požadovat úhradu těchto stavebních úprav Vašeho bytu. Jsem majitelkou bytu v domě SVJ. Pod bytem se nachází nebytové prostory.


Firma vlastnící tyto prostory se rozhodla je pronajímat k provozu fitness centra. Vadí vám nepřijmený zvuk při jízdě v autě, tak právě pro vás je vhodné si nechat odhlučnit strop ve vašem voze za velmi dostupné ceny. A i když se vám zdá, že stačí například pouze zvuková izolace stropu , kvůli kterému slyšíte dupot dětí souseda nad vámi, můžete být nemile překvapeni, že i po odhlučnění stropu jste se problému zcela nezbavili.


A to je velmi nepříjemné. Provedeme odhlučnění stropu či podhledu, tak abychom eliminovali nežádoucí hluk. Ahoj, bydlíme v panelákovém bytě, ale máme velmi špatné zkušenosti se sousedy.


Slyšíme každé jejich slovo, každou hádku, jejich televize s přehledem přeřve tu naši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky