pondělí 9. ledna 2017

Okrajové raznice

Krajové (okrajové) raznice Krajové raznice využijete při zdobení okrajů vašich projektů či různých detailů. Ozdobíte s nimi okraj papíru a vytvoříte různé druhy bordurek (dle motivu raznice). Ozdobné děrovačky na efektní okraje.


Tato razidla mají možnost zarovnávání, takže získáte nekonečný motiv po okraji celé stránky. HEYDA Razidlo (děrovačka, raznice ) okrajové - bordura andílci najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Používá se pro výrobu přáníček, jmenovek, k výrobě různých ozdob, dárků a také na scrapbooking. Raznice na papír do gramáže 220g. Vhodné aj pre ozdobenie rohov a okrajov papiera a vášich hand made výrobkov. Okrajová raznice na papír najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na. Osvědčená a zábavná ozdobná raznice i pro tvorbu s dětmi při vytváření školních projektů. Velikost výstřižku ve tvaru hvězdy je cm.


Kreatívne papierové výseky dosiahnete pomocou raznice , vysekávačiek, vykrajovačiek a vyrezávačiek. Děrovačka prorazí papír. Privátní značka Crelando zahrnuje potřeby pro kreativní dílnu. V sortimentu nechybí nažehlovací papír Crelando, výtvarné potřeby, štětce, barvy, barevné papíry a další potřeby pro uměleckou a tvůrčí či. Tyto raznice mají na okrajích vodící značky, které zaručí, že vámi vycvaknutý vzor bude přesně.


Razidlo má speciální kraje, ke kterým zarovnáte vyražený motiv a znovu vyrazíte a získáte nepřerušenou linii. Skvělé na papír a pergamen. Ahoj, nemáte některá z vás na půjčení (Brno a okolí) nebo na prodej okrajové raznice ? Potřebovala bych s větší hloubkou (směrem do papíru) a. Nabízíme Vám originální ozdobná tvořítka a například pákové či okrajové děrovačky. Snadno se ovládají stisknutím páčky a jsou vhodné pro děti. Tento pin objevil(a) Iveta Ruman.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Kč 22Kč (bez DPH) detail. Páková raznice , motiv je velký cca cm. Kolečko je vhodné na ochranu direk v denících, albech a diářích. Boční část víka jsem polepila výsekem vytvořeným pomocí okrajové raznice od Marthy Stewart – Beaded Arcs.


Vnitřní část jsem ozdobila papírem. VYBÍRAT MŮŽETE ZE ZÁKLADNÍCH MOTIVŮ - KOLEČKA APOD. Doporučená tloušťka mosgumy: - mm. Na obrázcích vidíte základní raznice s motivem a níže jsou rohové raznice, které slouží pro úpravu rohů.


Dále jsou také okrajové raznice , které tvoří zajímavý lem papíru (např.: krajku). Najdlhšie vám budú slúžiť, ak budete plne rešpektovať doporučenia výrobcov o použití maximálnej gramáže papiera. Musela by si mat velmi ostry noz a pevnu ruku, aby si to dokazala rucne.


Mozes skusit vygooglit raznice (mali by mat aj v papiernictvach) ale to je len na vyrezanie okrajov, stred budes mat vzdy plny. Učebné osnovy boli prerokované a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky