úterý 10. ledna 2017

Pražce prodej

Prodáme betonové pražce bez železných podkladnic, již nepoužitelné v infrastruktuře. Počet pražců 84 nabídněte cenu, objednávky budou vyřizovány v. Dubové pražce jsou nové, vysušené, nehoblované a neimpregnované. Beroun, cena 200Kč, od Lenka na Sbazar.


Popis: Pěkné dřevěné pražce viz foto. Do té doby ale SŽDC prodej dřevěných pražců zastavila. Na uskladnění materialu. Daruji za odvoz nebo prodám staré dřevěné železniční pražce. Inzerce – železniční pražce , nabídky – prodám , prodej.


Všeobecné obchodní podmínky - prodej dřeva Jedná se o hranol, nejčastěji z tvrdého dřeva DB, BK, rozměrově přesně definovaný, tlakově impregnovaný kreozotovým olejem. Používá se jako podpora kolejí při zhotovování kolejového svršku. Spodním vrtáním pražce dokážeme podle našich labo- ratorních zkušeností proimpregnovat jádro buku o oproti běžné impregnaci což opět zásadně zvyšuje kvalitu a životnost pražce. Stránka o pražcích není příliš vyčerpávající, poskytuje jen jejich jednoduchý přehled. Použité železniční pražce jsou nebezpečný odpa který se nesmí prodávat.


SŽDC se podle informací TV Nova odvolala, ale neuspěla. Veškerý zahradní program - zahradní chaty a domky, altány, pergoly, houpačky, můstky, zahradní pražce , atd. Panely – betonové pražce , nabídky – prodám , prodej , inzerce. Staré železniční pražce jsou stále oblíbeným zahradním stavebním.


Pražce betonové zachovalé 4×0. Kolejnice, dřevěné i betonové železniční pražce ze zrušených vleček na prodej. Vhodné pro stavby, zahrady a terénní úpravy. Schody jsou zachovalé, rozložené, sestavují se lepením na velké kolíky. Prvními pražci u nás byly kamenné bloky použité na koněspřežné dráze České Budějovice - Linec, o které se píše v první části tohoto článku.


Obvykle byly napouštěny asfaltem a podobnými nátěry, které obsahují karcinogenní látky. Ty se mohou uvolňovat do okolní půdy a také do rostlin, řekl Mareček. Neimpregnované - čerstvě nařezané od 01. Prodám cca měsíců nově nařezané pražce. Ve velmi malém množství mohou být také použité impregnované pražce kontaminovány polychlorovanými bifenyly (PCB) z úkapového oleje.


Výroba, prodej a e-shop masivních březových, dubových a jasanových parket či. Dále větší množství betonových pražcu. Obec Březolupy nabízí k odběru betonové pražce šíře cca m včetně dopravy po obci a blízkém. Bazar, Bazoš, inzerce pro každého, soukromá Inzerce zdarma, prodej realit bezrealitky, dům bazoš, elektro bazoš, bazar mobilů, auto bazoš, prodej zvířat. Výroba a prodej jehličnatého řeziva, impregnace, exportní řezivo, stavební řezivo, konstrukční řezivo, drobné hoblování,prodává.


Zlín - Česká republika České dřevařské závody Praha, a. EET - INFORMAČNÍ OZNÁMENÍ. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou. Projděte si inzeráty pražce na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky