pátek 6. ledna 2017

Překližka 20mm

Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Překližka stavební-borová, f. Vícevrstvé vodovzdorné překližky. CELOBŘEZOVÝ DŘEVINA: bříza. TRUHLÁŘSKÉ (NÁBYTKÁŘSKÉ) Skládají se.


Vyrábí se ve kvalitách. Provedení - bříza, FK ( vodoodolná), broušená a nebroušená, FSF ( vodovzdorná) broušená. SIBERIA EXPORT – překližka z ruské břízy.


Zapomenuté heslo Nová registrace. O nás Kvalita Nakupování Slevy Doprava Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Kontakt. Dýhy se na sebe lepí vždy v kolmém směru vláken. Oboustranně broušené desky.


Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Protiskluzovou překližku využijete na podlahu dopravních prostředků, přívěsných vozíků, nebo pro pochůzné plochy. Jako základní deska je překližka březová ( buková ), jejíž dýhy jsou slepeny fenolickým pryskyřičným lepidlem odolným vůči povětrnostním vlivům a varu. Vlastnosti povrchu: Povrch je odolný vůči oděrum, vlhkosti a nejběžnějším chemikáliím i zředěným kyselinám a louhům. Používaný materiál překližka obalová,nebo truhlářská síla 3- 20mm ,masivní hranoly,hoblovaná prkna.


Výkon až 270W, propal např. K dispozici máme LaserPro Mercury,. Je vyrobena z lichého počtu dýh vzájemně slepených vodovzdorným fenolformaldehydovým lepidlem.


Stavební překližka vodovzdorná Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Tato vodovzdorná konstrukční deska je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Jednotlivé vrstvy jsou lepeny voděodolným lepidlem. Superohebná březová překližka čtyřvrstvá, lepená vodě a vyšším teplotám odolným lepidlem.


Březová letecká překližka čtyřvrstvá. Vhodná pro klasické opracování, stejně jako pro řezání laserem a vodním paprskem. Nákupem v tomto e-shopu podpoříte mladou čtyřčlenou rodinu. Do každého balíčku přibalím drobný dárek - barevný pedig. Great prices on your favourite Office brands plus free delivery and returns on eligible orders.


Celkem za doručení: (bez DPH) Doručení zdarma! Tento eshop používá k poskytování služeb a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte a berete na vědomí. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


OSB desky, cementotřískové desky, sádrovláknité desky, dřevotřískové desky a překližka , jsou nejpoužívanějšími a nejprodávanějšími stavebninami. OSB desky využijete pro konstrukci podlah, stěn, podbití a uzávěru střech, stavbu přístřešků a pergol, stavebního oplocení, nebo ztraceného bednění. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu.


Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky