středa 18. ledna 2017

Soustružení brno

Naše firma nabízí kompletní servis. CNC soustružení a frézování. Výrobní možnosti a služby. CNC technologií - soustružení , 3D frézování, multifunkční obrábění, broušení a. Společnost RB-SYSTEM, s. Quality of the supplied products and processes is the primary aspect for DI industrial.


Vítejte na internetových stránkách firmy LEKEŠ soustružení dřeva ! DI Industrial je vybavena k výrobě velmi přesných součástí pro průmyslové využití- strojní díly elektronových mikroskopů, vakuové techniky. Velikost obráběných dílů je nutno konzultovat. Jsme profesionálové v oblasti 5osého soustružení a frézování. Při broušení a obrábění „za tvrda“ dosahujeme mikronových přesností. Dále nabízíme hluboké vrtání a mnoho variant tepelného zpracování či povrchových úprav dle rozličných požadavků našich zákazníků.


Pro výrobu využíváme špičkové stroje značek Mazak a Studer. Jsme přední výrobci soustružených a frézovaných dřevěných prvků s více než dvacetiletou tradicí v oboru. Cíl společnosti Záměrem vedení společnosti KOVO-ZAPLATIL s. Brně, v prostoru průmyslové zóny Černovických teras, moderní výrobní závod.


Působíme v oblastech Brno, Vyškov, Hodonín, Kyjov. Nabízíme zámečnictví, pasířství, kovoobrábění, soustružení , frézování a svařování. Vyrábíme soustružené dřevěné součásti nábytku, bytových doplňků, kuchyňských. Dodáváme nerez a ocel konstrukce, ohýbání plechů a trubek malého průměru. Zabýváme se soustružením a frézováním dřeva.


Výběr dodavatelů pro oblast Brno v kategorii soustružení z naší databáze. V naší nabídce naleznete vyměnitelné břitové destičky , soustružnické destičky a soustružnické nože a držáky. Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby.


Pro soustružení dílů využíváme. Soustružení , frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání. Jiné technologické operace na námi obráběných dílech (např. soustružení , chemicko-tepelné zpracování, svařování, pálení z plechu, lakování, …) zajistíme formou kooperace.


Zaměřujeme se na prodej nástrojů, nářadí a měřidel pro strojírenskou výrobu s důrazem na poskytování komplexního technologického poradenství v. Vítězslav Košut - kovovýroba, kovoobrábění, soustružení. Brno -město - vyberte okres. Výkonné nástroje pro soustružení. Vedoucí bakalářské práce doc. Obrábíme na strojích S CNC (TC 615), Lynx 210B, soutružnickém automatu.


Patchworkové práce, Krajkářské potřeby. Dlouholeté zkušenosti a více než dvacetiletá praxe v oblasti kovoobrábění a strojírenství z nás dělá stabilního, zkušeného a spolehlivého partnera pro naše zákazníky. Nabízím kovoobrábění, broušení, frézování, soustružení a úpravy kovů včetně tepelného zpracování i výroby prototypů.


CNC obrábění tvoří základní výrobní náplň společnosti KOVOSA s. Zaměřuji se také na chromování, galvanické pokovování, dělení, vrtání čí řezání. Zpracováváme ocel, nerez i neželezné materiály. Provádím vlastní konstrukce dle zadání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky